Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2009. március. GAZDÁRA LENNE SZÜKSÉGEM IZIBE'! Mütyűr közepes-kis testű snaucer keverék kutyus. Utcai találmány, ez még bizony meglátszik alkatán, szőrén.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2009. március. GAZDÁRA LENNE SZÜKSÉGEM IZIBE'! Mütyűr közepes-kis testű snaucer keverék kutyus. Utcai találmány, ez még bizony meglátszik alkatán, szőrén."— Előadás másolata:

1 2009. március

2

3 GAZDÁRA LENNE SZÜKSÉGEM IZIBE'! Mütyűr közepes-kis testű snaucer keverék kutyus. Utcai találmány, ez még bizony meglátszik alkatán, szőrén. Dolgozunk az ügyön! :o) Vitaminok, minőségi tápok, kis kozmetika. Több nem kell, mert elég, ha az ember belenéz Mütyűr szemeibe: azokat a szemeket nem lehet elfelejteni. Mütyűr eleinte nagyon félénk volt. Ideiglenes családjában azonban hamar tanulja a kutyatárs élet alapvető szabályait. Idegenektől eleinte még tart, de egy kis idő után oldódik. Más kutyákkal- kanokkal szukákkal és macskákkal együtt él. Teljesen szobatiszta, a macskaajtót rendeltetés szerűen használja. Tekintélyt parancsoló, naaagy snaucer házőrző nem lesz belőle soha. Ő igazi családi kedvenc, aki jól jelez, ha a környéken történés van. És ez manapság pont elég. Most fél év körüli, hosszú lábain viszont már igen magabiztosan áll. Egészséges, oltott, chippezett, féreghajtott.

4 Megtalálásakor ilyen kis rémült volt.

5 Ideiglenes befogadóinál elkezdett feloldódni. Megtanult szépen sétálni, első szóra visszajönni. Szobatiszta.

6 Most kutyákkal macskákkal él együtt, és mindenkivel nagyon jól kijön. A hirtelen mozdulatokra néha még megijed, de egyébként már egy kiegyensúlyozott kiskutya, aki nagyon szeret játszani emberrel, állattal egyaránt.

7 Volt nála Dóri, aki gyönyörűen snacisra megkozmetikázta…

8 G R E K A Z D Á T E S

9 MÜTYŰR felől érdeklődni lehet: 06-30- 944 2919 piliskutya@freemail.hu piliskutya@freemail.hu GALÉRIA: http://gallery.site.hu/u/Pilis-budai-kutyasok/Kutyusok/oscar/?g2_page=1 2009. március

10


Letölteni ppt "2009. március. GAZDÁRA LENNE SZÜKSÉGEM IZIBE'! Mütyűr közepes-kis testű snaucer keverék kutyus. Utcai találmány, ez még bizony meglátszik alkatán, szőrén."

Hasonló előadás


Google Hirdetések