Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Erdei séta egy kisfiú szemével De ahogy már beljebb lépdelsz, Rád tör a vágy, a kíváncsiság. Mi lehet ott a távolban? Futsz, csak futsz, és meg.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Erdei séta egy kisfiú szemével De ahogy már beljebb lépdelsz, Rád tör a vágy, a kíváncsiság. Mi lehet ott a távolban? Futsz, csak futsz, és meg."— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6 Erdei séta egy kisfiú szemével De ahogy már beljebb lépdelsz, Rád tör a vágy, a kíváncsiság. Mi lehet ott a távolban? Futsz, csak futsz, és meg sem állsz. Erdő mélyén csodát látsz, Óriás az, faóriás. Felmászol rá, körülnézel, Mesebéli a világ.

7 Széles, odvas lyukba benyúlsz, Tested remeg, mit találsz? Méhet, mókust, apró férget? Drágakövet? Száz csodát! S ha fáról újra földet érsz, Új kaland vár, futsz tovább. Ott van távol málnabokor, Érzed már az illatát.

8 Málnabokor sűrűjében Furcsa lényeket találsz, Zöld hátú ékszerbogár Rejtekhelye csigaház. Jóllakott pók hálót sző épp, Gondos munka, nem vitás, Ágak-bogak sűrűjében Szitakötő, lódarázs.

9 Milliónyi apró élet, Tágra nyitod szemed, szád, Fantáziád meg-meglódul, Fák mögött sárkány tanyáz. Girbe-gurba fának ága Kardod, mi mindent legyőz. A távoli tisztás mélyén Legelész egy barna őz.

10 Büszke állat - oroszlán jön, Karddal rohansz ellene, De te mire elérhetnéd, Nincsen már csak hűlt helye. A sok futás, kaland, játék Fárasztja lábad, karod, Éhes vagy, és álmos is vagy, De a szemed fényesen ragyog.

11 Ha a fák mögé lemegy a Nap, Kézen fog az anyukád, Gyere fiam, vár már apa! A vacsora, a meleg ágy.

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28


Letölteni ppt "Erdei séta egy kisfiú szemével De ahogy már beljebb lépdelsz, Rád tör a vágy, a kíváncsiság. Mi lehet ott a távolban? Futsz, csak futsz, és meg."

Hasonló előadás


Google Hirdetések