Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 Tanpálya 2.. 2 Munkavédelmi mutatók 3 4 A számok kedvezőek, de tanulni kell a múlt hibáiból !! A tevékenység megkezdése előtt mindig vegyük számba.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 Tanpálya 2.. 2 Munkavédelmi mutatók 3 4 A számok kedvezőek, de tanulni kell a múlt hibáiból !! A tevékenység megkezdése előtt mindig vegyük számba."— Előadás másolata:

1 1 Tanpálya 2.

2 2 Munkavédelmi mutatók

3 3

4 4 A számok kedvezőek, de tanulni kell a múlt hibáiból !! A tevékenység megkezdése előtt mindig vegyük számba a kockázatokat.

5 5 A számok kedvezőek, de tanulni kell a múlt hibáiból !! A tevékenység megkezdése előtt mindig vegyük számba a kockázatokat.

6 6 A jövő kihívásai 1.Munkavállalói képviseletek fokozott bevonása a munka- és egészségvédelembe. 2.Vezetők és a munkavállalók veszélyfelismerő képességének növelése. 3.Lépcsők, közlekedési utak csúszásmentesítése. 4.FAM tevékenység biztonságának fejlesztése. 5. Gyakorlati képzés tovább fejlesztése. 6.Egészségfejlesztő program kialakítása

7 7 Garanciák EDF Munkavédelmi alapok Vezetők elkötelezettsége EDF vállalatai között biztonság és a baleset megelőzés terén Közép-Európában van a legerősebb szintű együttműködés

8 8 Köszönöm a figyelmüket!


Letölteni ppt "1 Tanpálya 2.. 2 Munkavédelmi mutatók 3 4 A számok kedvezőek, de tanulni kell a múlt hibáiból !! A tevékenység megkezdése előtt mindig vegyük számba."

Hasonló előadás


Google Hirdetések