Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ KÉRDÉSEK FELTÉTELE.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ KÉRDÉSEK FELTÉTELE."— Előadás másolata:

1 JÓ KÉRDÉSEK FELTÉTELE

2 A KÉRDÉSEK FAJTÁI Ki, mit, hol, mikor – a szövegből megválaszolva
Információ Megértés Alkalmazás Ki, mit, hol, mikor – a szövegből megválaszolva Miért kérdések—kifejtve a szöveg Híd építése a szöveg és az élet között—lehet általános vagy specifikus

3 TIPPEK KÉRDÉSEKHEZ Egy kérdést tegyél fel egy időben.
Kerüld el az igen/nem kérdéseket. Legyenek a kérdések rövidek és egyszerűek. Érthető szavakat használj. Légy kész várni néhány másodpercet a válaszra.

4 KÉRDÉSEK KIÉRTÉKELÉSE
Mi az a terület, ahol úgy érzed vétettél? Mi az az ima amivel kapcsolatban örülsz, hogy Isten nem hallgatta meg és miért? Oszd meg legfontosabb tanulságát az életednek. Hogyan vélekedsz a rock zenéről? Hogy érzed magad a ködös napokon?

5 KÉRDÉSEK KIÉRTÉKELÉSE
Mi az az egy dolog, ami tetszik a gyülekezetünkben és egy dolog, amit szeretnél megváltoztatni? MI volt az az egy dolog amiért a legjobban aggódtál ezen a héten?

6 KÉRDÉSEK KIÉRTÉKELÉSE
Milyen módjai vannak az „öröm megtartásának”, amikor találkozunk embertársainkkal és hogyan fejleszthető a türelem? Melyik az a hét kulcs szó, amelyeket a három vers tartalmaz? Jakab könyve nagyszerű példát szolgáltat portrét nyújtva bűnösségünkről arra, hogy amikor megérint a bánat a viszontagság összevethető a különféle felfogásokkal, melyek a próbák felvázolásakor keletkeznek bennünk?

7 KÉRDÉSEK KIÉRTÉKELÉSE
Milyen módokon lehetetlen elkerülni a számodra azt a tapasztalatot, hogy nem szívesen kiáltasz fel, amikor próbákkal szembe kell nézned? Ahogyan ma indultunk, érdekel, hogy hiányzik-e valami az életedből, és az emberek miért esnek bűnbe, ahelyett, hogy a nehézségekkel megküzdenének vagy felszámolnák azokat, plusz miért tekinthetjük örömnek amikor ezekkel a nehézségekkel kell szembenéznünk..


Letölteni ppt "JÓ KÉRDÉSEK FELTÉTELE."

Hasonló előadás


Google Hirdetések