Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

AutoDot OCIS Kft „A Határtalan Biztonság” 2009. Május 21. GÉMOSZ Konferencia 2009.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "AutoDot OCIS Kft „A Határtalan Biztonság” 2009. Május 21. GÉMOSZ Konferencia 2009."— Előadás másolata:

1 AutoDot OCIS Kft „A Határtalan Biztonság” 2009. Május 21. GÉMOSZ Konferencia 2009

2 www.ocis.hu Cégbemutatkozás – nemzetközi jelenlét Cégünk a Cseh Cebia, spol s.r.o. cég Magyarországi kizárólagos képviselője, olyan komplex egyedülálló szolgáltatást nyújt a hazai autósoknak, lízingcégeknek, biztosítóknak, amelyet már Európában leteszteltek és sikeresen használnak A Cebia, spol. s r.o. (a továbbiakban csak Cebia), 1996-ban lett a System OCIS (Open Car Information System) nemzetközi információs rendszer kizárólagos csehországi képviselője. E rendszer keretében dolgozták ki azt az információs hálózatot, amely – az OCIS Rendszert működtető országok valamelyikében eltulajdonított vagy megtalált járművek adatainak védelmére szolgál. Ugyanabban az évben került sor az OCIS CZ elnevezésű, nemzeti információs rendszer kialakítására, azon nemzetközi információs szolgáltatások keretében, amelyeket a Cebia nyújt jelentős partnereinek – lízingtársaságoknak, biztosítóknak, stb., de egész Európa, USA és Kanada egyes polgárainak is. 2004 óta, a kiválasztott biztosítók és lízing-társaságok részére on-line elérhetők az (OCIS Rendszerben regisztrált) járművek és biztonsági rendszereik adatai. Nem egy új rendszert állítottunk fel, hanem részévé váltunk egy Európában régóta működő, kipróbált, és eredményesen használt rendszernek, amely egyszerű, és költség hatékony megoldást nyújt a gépjárművek alkatrészeinek az azonosíthatóságára, ezáltal egy olyan egyre fejlődő tulajdonvédelmi tudattal rendelkező országban, mint Magyarország, nagy érdeklődést válthat ki. A Cebia, a járművek (és kiválasztott biztonsági rendszereik) OCIS Rendszerbe történő regisztrálását Minősített munkaállomások végzik Az AutoDot OCIS Kft „filozófiája” Az AutoDot OCIS Kft kiemelten kezeli a feketegazdaság visszaszorítását, magán és jogi személyek biztonságérzetének és tulajdonvédő tudatuk növelését.

3 www.ocis.hu Mi is az a AutoDot? „A Határtalan Biztonság” az AUTODOT OCIS rendszer lényege, hogy technológiailag egyedülálló kiegészítő azonosítót - AutoDot készlet segítségével, mintegy 40-50 helyen – helyeznek el a karosszéria bármilyen elemére ( lehet műanyag,fém,stb.). Az AutoDot OCIS rendszer elválaszthatatlan részét képzi a jármű és a tulajdonos adatainak – a műszaki beszereléssel egy időben történő - regisztrálása a Nemzetközi OCIS rendszerben (Open Car Information System) A járművek megnövelt biztonsága az összetéveszthetetlen AUTODOT OCIS rendszerű azonosító elemek beépítésében rejlik, mely a járművek alvázszámával/típusszámával állandó kapcsolatot alkotnak. Egy olyan lehetőség a magánszemélyeknek, tulajdonosoknak, mellyel jogosan érezhetik, hogy a márkaképviselet, az importőr vagy akár lízingcégek kiemelt figyelmet fordítanak a megelőzésre, a védelemre és tisztában vannak a gépjármű értékkategóriájával, hisz a JÁRMŰ ÉRTÉK. Amiért AutoDot OCIS rendszert ajánljuk: Ez a termék, technológia nem azt gátolja meg, hogy a gépkocsi mechanikusan eltulajdonítható legyen, mint az eddig ismert eszközök, hanem ennél sokkal többet! Azt érhető el vele, hogy a gépkocsit NE ÉRJE MEG ELTULAJDONITANI, hisz a továbbértékesítése is jelölt alkatrészek révén, túlzott kockázattal jár.

4 www.ocis.hu AutoDot termékcsalád A holografikus címkék „perforált” alfanumerikus kódot tartalmaznak és az ország nemzetközi betűjelét a holografikus címke kódja OV Metal FM fém holografikus címkék – 6 db Lakk spray 30 ml – 1 db A gépjármű üvegére ragasztandó öntapadós címke – 1 db OCIS műanyag igazoló kártya – 1 db A termék leírása: OV DOTS - OVMetal ® hamisíthatatlan fémpontok - felszínük, formájuk és személyre szabott kivitelük egyedülállóvá teszi a világon.

5 www.ocis.hu Az OCIS ( Open Car Information System ) rendszerről : A jelenleg elérhető legszélesebb járműinformációs rendszer, ami nyilván tart: Több mint 120.000.000 db gép/járműgyártási bejegyzés kerül a programba (alvázszám) évente világviszonylatban. Több mint 5.400.000 db Közép-Európai forgalomban résztvevő jármű. Több mint 500.000 db bejegyzett OCIS jelöléssel ellátott járművet. Több mint 35.000 technikai leírás különböző gyártmányú és típusú járműről (a márkák és modellek 97%-ról ) Több mint 970 látható és rejtett jármű azonosító leírását különböző gyártmányú és típusú járműről (a márkák és modellek 97%-ról )

6 www.ocis.hu Mi történt eddig…2008 I.félév Kiemelnénk, hogy a magyar gépjárműpiacon lévő összes szövetség, mely aktívan részt vesz a piac működtetésében támogatási ill. együttműködési megállapodást kötött cégünkkel: Minősített termék: MABISZ- Magyar Biztosítok szövetsége Támogató illetve együttműködő szövetségek, partnereink: MLSZ- Magyar Lízingszövetség GÉMOSZ-Gépjármű márkakereskedések Országos Szövetsége MGE- Magyar Gépjármű Importőrök Egyesülete GOE-Gépjárműbontok Országos Egyesülete ORFK- Országos Rendőrfőkapitányság

7 www.ocis.hu Miért látjuk életképesnek javaslatot/eladhatónak a terméket…? Lízingcégnek előnyök Márkakereskedőknek előnyök Biztosítóknak előnyök -csökkenő garanciális visszaélések -kedvezőbb márkalopási statisztika -szervízforgalom megtartása, növelése -Drasztikusan csökkenő biztosítási csalások - be nem tervezett veszteségek csökkenése - Szűkíti a „rossz vevők körét”, kevesebb lesz a trükkös biztosított Márkaimportőröknek előnyei - Márka arculat/Image építés, javítás -Javuló márkalopási statisztikák Ügyfél -Beazonosítható, ellenőrzött gépkocsik, lízingcég pénze biztonságban van -Drasztikusan csökkenő Lízingcsalások, -Szükiti a „rossz vevők körét”, kevesebb lesz a trükkös lízingbevevő Lízingelt gépjármű esetében a teljes költség beépítve a lízingkonstrukciókba kb. havi 70-200 HUF!!!

8 www.ocis.hu Miért éri meg a termék alkalmazása eddigieken felül egy márkakereskedésnek? Általános kereskedelmi tapasztalat hogy a vásárlók előnyben részesítik azokat a termékeket, amelyek jobban szolgálják a tulajdonuk védelmét. A márkakereskedések beszerzési ára illetve továbbértékesítési ára által a márkakereskedésnek BEVÉTELT, PROFITOT termel. Márkakereskedés bérautó flottájának védelmére is szolgál, hiszen az autót nem csak az alvázon, hanem a jelentősebb fődarabokon is feljelölik (esetleg kérésre más olyan helyen is pl. generátor) ahol fenn áll annak a valós veszélye, hogy lecserélik egy elromlott alkatrészre, vagy a sértetlen karosszéria elemet kicserélik egy sérültre. Garanciális alkatrészek valós cseréjének az ellenőrzésekor, visszaélések drasztikus visszaszorítása várható a termék alkalmazásával. A termék/technológia alkalmazásával szervizforgalom generálható, mely lehetőséget nyújt arra, hogy az üf. visszatérhessen a márkakereskedésbe. Az AutoDot OCIS rendszerrel megjelölt autó könnyebben értékesíthető olyan cégek/magánszemélyek felé, amelyeknél a lopás, szétszedés, rongálás, és önkár okozásának fokozott veszélye fennáll. Szintén a termék/technológia alkalmazásával a gépkocsi maradványérték növelhető, magasabb áron értékesíthető. Ehhez lehetőséget biztosítunk a www.jeloltauto.hu weboldalon. www.jeloltauto.hu Jelentősen hozzájárul, ahhoz hogy a márka lopási statisztikája javuljon, ezáltal közvetve ahhoz is, hogy a márka iránti bizalom nőjön.

9 www.ocis.hu www.jelöltauto.huwww.jelöltauto.hu weboldal előnyei: Hamarosan elindul egy weboldal, mely az AutoDot OCIS „égisze” alatt működve, a magyar piacon még nem tapasztalt, kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt a felhasználok/igénybevevők számára. Főbb előnypontjai: Csak jelölt, leinformálható, biztonságos gépkocsik találhatóak a rendszerben. A weboldal, szinte kizárólag, központosított használtautó rendszerek /úgymint például Weltautó, G2, Ford Protekt, Lion Autóselect Volvo Quality, Jahreswagen, Premium Selection stb./ illetve márkakereskedések részére tenné lehetővé az igénybevételt. A másik oldalon a teljes magyar vásárlói piac előtt nyitná meg a kapukat. Könnyebbé válik a beszámított, bemutató, bérautós parkokból visszavett gépkocsik értékesítése. A jelölt gépkocsik maradványérték növelése realizálható, ezáltal nagyobb árrés érhető el márkakereskedők részére. Szintén a weboldalon legális jelölt alkatrész kereskedelem is elindul. Helyre állhat a bizalom a magyar használtautó piacon, mely jelenleg több mint kétséges helyzetben van.

10 www.ocis.hu Mit teszünk azért, hogy könnyebb legyen az értékesítés/Bevezetés a márkahálózatoknak? Magyar Lízingszövetség tagvállalatai ELFOGADJÁK és extraként BEÉPÍTIK a lízingkonstrukciókba a termék/technológiát. MABISZ tagvállalatai közül vannak akik Biztosítási díjkedvezménnyel támogatják a termék/technológia alkalmazását. Hatósági oldalról többek között az ORFK részéről az ellenőrzések, felerősödése lesz tapasztalható. MGJT-Magyar Gép és Jármű Tulajdonvédelmi Munkacsoport, mely a hazai meghatározó piaci szövetségek, hatóságok részvételével jött létre a hazai illetve nemzetközi másodlagos jelölési rendszerek vizsgálatára, kritériumrendszerének megalkotására. 2008.12.11-én a MEH-ben elfogadott kritériumrendszer feltételeinek az AutoDot OCIS Kft. megfelel.

11 www.ocis.hu Miben vagyunk mások…..? Mit szeretnénk elérni…..? Bizalmat és lehetőséget kapni a termékbevezetés révén, melyhez Magyarország hivatalos márkahálózata a bevezetés terén nyújthatna kölcsönös segítséget. „Együtt erősebbek vagyunk” Nincs még egy ilyen mérvű adatbázis. Minden hazai meghatározó piaci szereplő elismerte a termék/technológiában rejlő hatalmas előnyöket, biztonsági lehetőségeket A nyilvános EU direktíva, ezen mikropontos technikai alapokon nyugvó rendszer bevezetését támogatja az Unióban ORFK egyedi szerződése Magyarországra vonatkozóan, egy igen alapos Európai körültekintéssel egybekötött 3 hónapos műszaki bevizsgálást követően valósult meg.

12 www.ocis.hu Köszönjük figyelmüket! AutoDot OCIS Kft. „A határtalan biztonság!” www.ocis.hu Mert mi jobban szeretjük őket így, mint darabokban…


Letölteni ppt "AutoDot OCIS Kft „A Határtalan Biztonság” 2009. Május 21. GÉMOSZ Konferencia 2009."

Hasonló előadás


Google Hirdetések