Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Horváth Mihály Gimnázium Sportosztály. Miért válaszd a sportosztályt? oHoH a szeretnél a sporttal komolyabban foglalkozni! oHoH a szereted a vízilabdát.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Horváth Mihály Gimnázium Sportosztály. Miért válaszd a sportosztályt? oHoH a szeretnél a sporttal komolyabban foglalkozni! oHoH a szereted a vízilabdát."— Előadás másolata:

1 Horváth Mihály Gimnázium Sportosztály

2 Miért válaszd a sportosztályt? oHoH a szeretnél a sporttal komolyabban foglalkozni! oHoH a szereted a vízilabdát és sportolói életet szeretnél élni! oEoE setleg ha reggeli edzésekre vágysz! oVoV agy ha csak egy remek közösség tagja szeretnél lenni! Igen? Akkor ITT A HELYED!!!

3 Miért is nevezik sportosztálynak? A z idejáró tanulóknak: –R–R eggeli edzéseket biztosítanak, mely hozzájárul mind fizikai, mind technikai készségeik fejlesztéséhez. –T–T estnevelés óra helyett sportelméleti oktatásban vesznek részt, mely segít a mindennapokban, legyen szó sérülésről illetve annak megelőzéséről, segít boldogulni a medencében. –L–L ehetőségük van számos idegen nyelv elsajátítására. (Pl.: angol, orosz, francia, német…)

4 Lehetőségek: Biztosított az idegen nyelvek tanulása Sportszervezői programok Játszani a vilag egyik legerősebb utánpótlás bajnoksaágában Edzőtáborok Külföldi továbbtanulási lehetőség

5 Órarend 11.osztály HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek MatekEdzés Pihenő Angol TörténelemAngolPihenő SportelméletFizikaSportelméletTörténelemNémet BiológiaNémetOsztályfőnökiMatek FizikaMatekMagyarAngolMagyar TörténelemÉnekMédiaBiológiaMagyar Rajz

6 A vízilabda tagozat tanulóiról o A sportolók a Szentesi Vízilabda Klub Egyesületének tagjai o A játékosoknak biztosítva van a mindennapos szárazföldi és vízi edzés. o A sportolók az Országos Bajnokság Élvonalában játszanak Gyermek, Serdülő, Ifi korosztályban, illetve a legtehetségesebb játékosok már Felnőtt csapatban is.

7 A jövendőbeli edzőid Kocsis István Torday Árpád és a sporttagozat jelenlegi tanulói sok szeretettel várnak!!!

8 Készítették A sportosztály 11. osztályos tanulói: F ekecs Ádám B ubori Márko J enovai Tamás T inka Norbert


Letölteni ppt "Horváth Mihály Gimnázium Sportosztály. Miért válaszd a sportosztályt? oHoH a szeretnél a sporttal komolyabban foglalkozni! oHoH a szereted a vízilabdát."

Hasonló előadás


Google Hirdetések