Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A MÁSODIK NAP ÖSSZEFOGLALÁSA. 1. Magyar labdarúgó hagyományok és a labdarúgás jövője MI A KAPOCS A MAI LABDARÚGÁS FEJLŐDÉSI TEN- DENCIÁI ÉS A MAGYAR LABDARÚGÓ.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A MÁSODIK NAP ÖSSZEFOGLALÁSA. 1. Magyar labdarúgó hagyományok és a labdarúgás jövője MI A KAPOCS A MAI LABDARÚGÁS FEJLŐDÉSI TEN- DENCIÁI ÉS A MAGYAR LABDARÚGÓ."— Előadás másolata:

1 A MÁSODIK NAP ÖSSZEFOGLALÁSA

2 1. Magyar labdarúgó hagyományok és a labdarúgás jövője MI A KAPOCS A MAI LABDARÚGÁS FEJLŐDÉSI TEN- DENCIÁI ÉS A MAGYAR LABDARÚGÓ HAGYOMÁNYOK KÖZÖTT? 2. Az MLSZ fejlesztési programjai MILYEN ÖSSZEFÜGGÉSEK VANNAK A KÜLÖNBÖZŐ MLSZ PROGRAMOK ÉS A LABDARÚGÁS FEJLESZTÉSE KÖZÖTT? 3. A sokmozgásos támadójáték gyakorlása edzésen MIÉRT KELL EDZÉSEN A SOKMOZGÁSOS TÁMADÓJÁ- TÉK GYAKORLÁSÁT ELŐNYBE RÉSZESÍTENI? 4. Az EURO 2008 tapasztalatainak felhasználása a magyar edzői gyakorlatban MILYEN EB TAPASZTALATOKAT TUDUNK FELHASZ- NÁLNI A HAZAI LABDARÚGÁSBAN? NAPI ÖSSZEFOGLALÓ

3 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Letölteni ppt "A MÁSODIK NAP ÖSSZEFOGLALÁSA. 1. Magyar labdarúgó hagyományok és a labdarúgás jövője MI A KAPOCS A MAI LABDARÚGÁS FEJLŐDÉSI TEN- DENCIÁI ÉS A MAGYAR LABDARÚGÓ."

Hasonló előadás


Google Hirdetések