Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tibor Éva E-learning kezdő internetezőknek!. …Európában 2013-ig mindenki alapszintű szélessávú internetkapcsolattal rendelkezzen, továbbá 2020-ig biztosítani.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tibor Éva E-learning kezdő internetezőknek!. …Európában 2013-ig mindenki alapszintű szélessávú internetkapcsolattal rendelkezzen, továbbá 2020-ig biztosítani."— Előadás másolata:

1 Tibor Éva E-learning kezdő internetezőknek!

2

3 …Európában 2013-ig mindenki alapszintű szélessávú internetkapcsolattal rendelkezzen, továbbá 2020-ig biztosítani kell minden európai polgárnak ennél is sokkal gyorsabb, legalább 30 Mbps sebességű internet-hozzáférést, az európai háztartások legalább 50%-ának pedig a 100 Mbps-os sávszélességet meghaladó internetkapcsolatot.

4

5 Tanfolyamok, intézmények

6 Cél, hogy az egér és billentyűhasználattól a gmailen, a skype-on, a facebookon történő regisztrációig lehessen eljutni, hogy innentől már az internetről kaphassanak segítséget a továbblépéshez Tiszta e-learning, előismeret nélkül Rövid, de interaktív és szájbarágós Példákkal motivál Azonnali alkalmazás, választási, kalandozási lehetőség is Miben más?

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Eredmények

16 További tervek További, haladó tananyagok Moodleban Minél több érdeklődőt bevonni és létrehozni egy internetes fórumot, facebook csoportot, ahol segítséget kérhetnek és kaphatnak. Kapcsolódni a hasonló célú kezdeményezésekhez, partnereket találni. Konnektívista tanfolyamok

17 Konnektívista tanfolyam 1. Tematika – vezérfonal és választható tananyag 2. A tanár inspirátor 3. Tartalommegosztás 4. Reflexiók 5. Kommentek

18 Ellenvetések Békén kell hagyni azokat, akik úgysem akarnak internetezni. E-learninggel nem lehet tanítani kezdőket. Ahhoz, hogy valaki interneten keresztül kérjen segítséget komolyabb digitális kompetencia szükséges, mint egy néhány órás e-learning tanfolyam. Nem lehet konnektívista tanfolyamot csinálni azoknak, akik még alig kezdtek internetezni.

19 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Tibor Éva E-learning kezdő internetezőknek!. …Európában 2013-ig mindenki alapszintű szélessávú internetkapcsolattal rendelkezzen, továbbá 2020-ig biztosítani."

Hasonló előadás


Google Hirdetések