Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Róma története Készítette: Kern Franciska. Romulus&Remus története Romulus egy vita során – amely arról folyt, hogy melyiküket támogatják az istenek abban,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Róma története Készítette: Kern Franciska. Romulus&Remus története Romulus egy vita során – amely arról folyt, hogy melyiküket támogatják az istenek abban,"— Előadás másolata:

1 Róma története Készítette: Kern Franciska

2 Romulus&Remus története Romulus egy vita során – amely arról folyt, hogy melyiküket támogatják az istenek abban, hogy megalapítsa a várost és a nevét adja neki – megölte Remust. Remus egyszer csak azt mondta, hogy ez a kicsinyke fal védene meg minket az ellenségtől? Így Remust, Romulus testvérét kivégezték. Romulus lett így Róma első királya.

3

4 A Colosseum az ókori Róma hatalmas amfiteátruma. Amíg a Colosseum áll, állni fog Róma, ha elpusztul, elpusztul Róma és a világ is. - írta az óriási építményr ő l Beda Venerabilis angolszász egyházi író. Az amfiteátrum római találmány. Lényege az elliptikus alaprajzú aréna, amelyet több emelet magasságban ül ő helysorok öveztek, ahonnan a néz ő k biztonságosan szemlélhették a látványosságokat


Letölteni ppt "Róma története Készítette: Kern Franciska. Romulus&Remus története Romulus egy vita során – amely arról folyt, hogy melyiküket támogatják az istenek abban,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések