Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Jó gyakorlatok” Nagyné G. Jordanoff Györgyi. A „jó gyakorlat” újszerűsége  a MiTiok programban szereplő tananyag adaptálása és felhasználása IKT eszközök.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Jó gyakorlatok” Nagyné G. Jordanoff Györgyi. A „jó gyakorlat” újszerűsége  a MiTiok programban szereplő tananyag adaptálása és felhasználása IKT eszközök."— Előadás másolata:

1 „Jó gyakorlatok” Nagyné G. Jordanoff Györgyi

2 A „jó gyakorlat” újszerűsége  a MiTiok programban szereplő tananyag adaptálása és felhasználása IKT eszközök alkalmazásával  kiemelten a CMPC-k  az eszközhöz kapcsolódó program (szoftver)  és az internet használata a szövegértés, szövegalkotás tantárgy tanításában.

3 Miért pont a CMPC?  A CMPC-k (tanulói számítógépek) egymással is és a tanári géppel is összeköttetésben állnak, így a diákok mind egymással, mind a tanárral kapcsolatot tudnak létesíteni a tanulói program segítségével, valamint a tanár is kapcsolatot létesíthet a diákokkal a tanári program segítségével.  A CMPC-k segítségével szervezhető egyéni munka, csoportos munka, kooperatív csoportmunka.

4 A „jó gyakorlat” célja:  A „MiTiok”-programban használt tananyag feldolgozása IKT eszközök segítségével.  Alapvető kulcskompetenciák (főleg szövegértés-szövegalkotás) fejlesztése.  Tanulóközpontú/gyermekközpontú pedagógiai eljárások alkalmazása.

5 A pályázati anyag részei:  Horatius noster  Felvilágosodás  Katona József: Bánk bán  Kosztolányi Dezső költészete

6 Tanulói munkák:

7


Letölteni ppt "„Jó gyakorlatok” Nagyné G. Jordanoff Györgyi. A „jó gyakorlat” újszerűsége  a MiTiok programban szereplő tananyag adaptálása és felhasználása IKT eszközök."

Hasonló előadás


Google Hirdetések