Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fiatal, szép, jövendóbeli tanítónének muszaj bizonyos vizsgákat elvégezni a gyerekekkel a suliba. Át gondolja milyen feladatot adna a gyerekeknek hogy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fiatal, szép, jövendóbeli tanítónének muszaj bizonyos vizsgákat elvégezni a gyerekekkel a suliba. Át gondolja milyen feladatot adna a gyerekeknek hogy."— Előadás másolata:

1 Fiatal, szép, jövendóbeli tanítónének muszaj bizonyos vizsgákat elvégezni a gyerekekkel a suliba. Át gondolja milyen feladatot adna a gyerekeknek hogy foglalja el őket. Eszébe jut a következó feladat: Első gyerek valamit rajzól a táblára és a következók mindig valamit hozzá rajzolnak hogy mindig alakuljon valamijen kép! Első a Janika: Ez talaj.

2 Marika: Ez egy láda a talajon.

3 Petike: Ez egy hááz!!

4 Zsuzsika: Ez hő a tetón.

5 Gyurika: Ez a napocska.

6 Egyszerre hátul nagyon jelentkezik Móricka. Tanítónéni féli őt kihívni, mert tudja, hogy Móricka mindig valami huncutscágot kigondol! De hát ez a rajz bisztonságosnak tünik!

7 Móricka: Ez a én apukám, ahogy veszi föl a szappant a zuhanyzóba!


Letölteni ppt "Fiatal, szép, jövendóbeli tanítónének muszaj bizonyos vizsgákat elvégezni a gyerekekkel a suliba. Át gondolja milyen feladatot adna a gyerekeknek hogy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések