Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az „Asbóth-díj az év pedagógusának” kitüntetés annak a pedagógusnak adható ki, aki a tudományok, a művészetek, az oktatás-nevelés területén példaértékű,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az „Asbóth-díj az év pedagógusának” kitüntetés annak a pedagógusnak adható ki, aki a tudományok, a művészetek, az oktatás-nevelés területén példaértékű,"— Előadás másolata:

1 Az „Asbóth-díj az év pedagógusának” kitüntetés annak a pedagógusnak adható ki, aki a tudományok, a művészetek, az oktatás-nevelés területén példaértékű, magas színvonalon kifejtett munkájával hozzájárult az intézmény fejlődéséhez, hírneve öregbítéséhez. A kitüntetés átadására ünnepélyes keretek között, mindig a következő tanév tanévnyitó ünnepélyén kerül sor. A kitüntetésben részesült személyek emlékplakettet és az igazgató által meghatározott összegű havi kereset- kiegészítést kapnak. Az „Asbóth-díj az év tanulójának” kitüntető cím annak a tanulónak adható, aki a tanulmányai, a kultúra, a művészetek és a sport területén kifejtett példaértékű munkájával az intézmény hírnevét öregbítette. A kitüntetett tanulónak meghatározott havi ösztöndíj adományozható egy teljes nevelési éven keresztül.

2 2003 / 2004 – es tanév Szücsné Rudolf Andrea Bellér Bernadett

3 2004 / 2005 – ös tanév Végh László Kiss Péter

4 2005 / 2006 – os tanév Balázs József Kis Henriett

5 2006 / 2007 – es tanév Dr Tuba Imréné Koszmály Dorottya

6 2007 / 2008 – as tanév Seyné Nagymihály ÉvaBöde Diána

7 2008 / 2009 – es tanév Linhart Rita Lovas Dóra

8


Letölteni ppt "Az „Asbóth-díj az év pedagógusának” kitüntetés annak a pedagógusnak adható ki, aki a tudományok, a művészetek, az oktatás-nevelés területén példaértékű,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések