Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, 2010.11.02 NCA képzés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, 2010.11.02 NCA képzés."— Előadás másolata:

1 A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, 2010.11.02 NCA képzés

2 CivilTech program  A CivilTech Informatikai Adományozó Program a CISZOK Hálózat és a TechSoup partnerségének keretében valósul meg. A San Francisco-i székhelyű TechSoup nonprofit szervezetek technológiai kapacitásépítésével foglalkozik, oly módon, hogy a vezető szoftver és hardver gyártók által nyújtott adományokat az egyes országok nonprofit szervezeteinek adománykéréseivel kapcsolja össze.  A program azáltal, hogy az adományozott szoftvereket egy jelképes adminisztrációs díjért teszi hozzáférhetővé, csökkenti a szervezetek informatikai beszerzésének költségvetését.

3 CivilTech programban való részvétel A szervezet regisztrálása  A CivilTech program egy online adománykérési felületen keresztül kínálja a Microsoft és a Cisco által adományozott informatikai termékeket. A rendelését csak azután tudja feladni, ha már regisztrálta szervezetét a honlapunkon, és a CivilTech megerősítette, hogy a szervezete megfelel a programban való részvételhez szükséges Jogosultsági kritériumoknak. A regisztráció on-line módon történik.

4

5 CivilTech program – Adományozók - Microsoft  Microsoft Magyarország célja a társadalmi és gazdasági jólét előmozdítása Magyarországon a Vállalati Polgárság programokon keresztül. Ezen programok keretében, a Közösségi Ügyek programja az egyik olyan terület, amelynek segítségével a Microsoft társadalmi változást kíván elérni.  Ennek keretében a Microsoft - kiterjedt nonprofit partnerhálózatával együttműködésben - olyan közösségi alapú programok és helyi projektek elősegítésében vesz részt, amelyek lehetővé teszik, hogy egyre többen férhessenek hozzá a kommunikációs és információs technológiákhoz. Ennek megfelelően a Microsoft számos nagyszabású projektet támogat dologi vagy pénzbeli hozzájárulással, valamint támogatja saját dolgozóinak részvételét a közösségekben.

6 CivilTech program – Adományozók - Cisco  A Cisco EMEA Programja (Európa, Közel-Kelet, Afrika régió) a Cisco legkiválóbb hálózati termékeit és technológiáit kínálja nonprofit szervezeteknek.  A Cisco célja, hogy fejlődést idézzen elő a hálózati és internet technológiai megoldások javításán keresztül a helyi közösségekben. A Cisco meggyőződése, hogy a technológia lehetővé teszi a nonprofit szervezetek számára hatékonyságuk növelését és hozzájárul működési hatókörük és szolgáltatásaik kiterjesztéséhez.

7 CivilTech program A CivilTech program 2008. január 1-től folyamatosan működik, a pályázatokat a beérkezés sorrendjében, folyamatosan bíráljuk el. A pályázatok elbírálása a beérkezéstől számítva 10 munkanapot vesz igénybe. A pályázati feltételek időről időre változhatnak, melyről a www.civiltech.hu portálon értesítjük a pályázókat. Tehát a pályázatokat folyamatosan fogadjuk, az elbírálás szinte automatikus

8 CivilTech program  Bács-Kiskun megyében segítség, információ kérhető: Bács-Kiskun Megyei CISZOK (Álláskeresők Egyesületeinek Bács-Kiskun Megyei Szövetsége) Tel.: 76/415-815, 76/505-988 Email: civilcenter@t-online.hu Kapcsolattartó: Puskás Hajnalka Honlap: www.nonprofit.hu/bacskiskun www.civil-kozpont.hu

9 Köszönöm a figyelmüket! Tóth István Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, Kápolna u. 24. civilcenter@t-online.hu www.civil-kozpont.hu Tel./Fax: 76/505-988


Letölteni ppt "A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, 2010.11.02 NCA képzés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések