Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Webmester képzés OKJ-szám: 54 481 03 0010 54 07. Olyan szakemberek képzése, akik képesek honlapok tervezésére és üzemeltetésére, a megfelelő ismeretek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Webmester képzés OKJ-szám: 54 481 03 0010 54 07. Olyan szakemberek képzése, akik képesek honlapok tervezésére és üzemeltetésére, a megfelelő ismeretek."— Előadás másolata:

1 Webmester képzés OKJ-szám: 54 481 03 0010 54 07

2 Olyan szakemberek képzése, akik képesek honlapok tervezésére és üzemeltetésére, a megfelelő ismeretek birtokában részt vesznek honlapok funkcionális és strukturális tervezésében, a weblap tartalmak tesztelésében és frissítésében. A megfelelő tudás birtokában rendszert konfigurál, webtartalmakat telepít, frissít, ellenőriz és védi a tűzfallal.

3 A webmester képzés folyamán megismerkednek a számítógép kezelésével, használatával, egyszerűbb konfigurációs feladatok ellátásával, valamint a weblapok készítésének módszereivel, azok karbantartásával. A végzettség lehetőséget ad kis- és középvállalatok internetes megjelenésének, karbantartásának, naprakészen tartásának, feladatainak ellátására irányuló munkakör betöltésére.

4 A webmester képzésbe való beiratkozás feltételei: Érettségi vizsga A webmester képzés bizonyítványának jellege: A képzés államilag elismert emelt szintű szakmai képzettséget tanúsító bizonyítványt ad.


Letölteni ppt "Webmester képzés OKJ-szám: 54 481 03 0010 54 07. Olyan szakemberek képzése, akik képesek honlapok tervezésére és üzemeltetésére, a megfelelő ismeretek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések