Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk."— Előadás másolata:

1

2 MEGHÍVÓ

3 Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. Szövetségünk a évben a természetvédelemnek, és ezen belül Budapest és környéke természeti értékeinek bemutatása céljából kirándulásokat túrákat szervezett ben folytatjuk ezt a programsorozatot, melyre szeretettel várjuk a kerületi egyesületeket, szakosztályokat, szervezett és tagsággal nem rendelkező túratársakat, gyermekeket, fiatalokat, időseket és a családokat, korhatár nélkül, hiszen túrázni együtt jó igazán! A programokról érdeklődni lehet túravezetőinknél: Telek György: , Dr. Balogh Istvánné , a BTSSZ és a es telefonszámon.

4

5 9.00–10.00: Küldöttek, meghívottak, érdeklődők és Budapesti Természetbarátok fogadása a Szépjuhászné buszmegálló melletti játszótéren és a Pilisi Zrt. Erdészeti Információs Központjában (1021 Budapest, Budakeszi út 91.) Küldöttek részére regisztráció, csomagok elhelyezése ideiglenesen. Fakultatív programként a budaszentlőrinci pálos kolostor romkert megtekintése.

6 10.00–11.30: Természetvédelmi oktatóséta az Örökerdő tanösvényen szakvezetőkkel.

7

8

9

10

11

12

13

14 Dr.Madas László Kiss Frigyes Magyarszéky Béla Pálmai Nándor

15

16

17

18

19

20 A szakmai napok keretén belül küldöttek és meghívottak és érdeklődök részére délután óráig és vasárnap délelőtt a szálláshelyen további előadások témák kerülnek napirendre: A turizmus környezeti hatásainak monitorozása Természetvédelmi figyelőhálózat (PPS bemutató és információs anyag átadás) A természetvédelmi ismeretek szerepe a túravezetésben (A „Túravezetői ismeretek” könyv kritikája alapján) Az erdők nemzetközi éve. A Természetvédelmi Bizottság tennivalói, munkaterve Beszámoló (k) a Környezet- és Természetvédő Szerveztek Országos Találkozójáról A természetvédelem aktuális kérdései. A Hivatásos természetvédelem helyzete, kapcsolódási lehetőségeink Szakágak természetvédelmének figyelemmel kísérése segítése. Lehetőségeink. Ifjúsági környezeti nevelésben vállalható szerepünk, lehetőségeink. Zöld Jeles Napok

21 BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság Erzsébetvárosi Természetbarát Sportszövetség, ÁPISZ Természetbarát SE. Április 2. szombat Természetvédelmi Szakmai Napok Vándorgyűlés az MTSZ Természetvédelmi Bizottsága rendezésében Budapest-Budai-hegység – Erdészeti Információs Központ Találkozás: 9-órakor a Moszkva téren a metró feljárata előtt, vagy a Szépjuhászné busz megállójánál 9 és 10 óra között. Túravezető: Fodor Éva. Szemenyei Pál


Letölteni ppt "MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések