Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kattints A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kattints A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben."— Előadás másolata:

1

2 Kattints

3 A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben.

4

5 A BUDAPESTI TERMÉSZETBARÁT SPORTSZÖVETSÉG Gyalogtúra bizottsága és Természetvédelmi és természetismereti Bizottsága. 2010. december 04–én szombaton MIKULÁS TÚRÁT rendez a Budai hegyekben. Cél: Menedékház u.22. (III. ker. pihenőház) Megközelíthető: a 137 busz Erdőalja úti fordulójától, Erdőalja úton egyenesen az erdőn keresztül, majd a Menedékház u. 22. Ajánlott túra útvonal: Hűvösvölgy – Határnyereg – Erdőalja – út, Menedékház utca. Táv : 8 km, Szint: 100 m Az Erdei Mikulás 11-13 óra között várja a gyermekeket a pihenőháznál Sok szeretettel várunk minden természetkedvelő gyermekes családot! Kovács Gyula és Dr.Balogh Istvánné Bizottságának vezetők

6 A Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság és a VII.Kerület Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség rendezésében ajánlott nyílt túra Útvonal: Erdőalja út - Virágos-nyereg - Menedékház út - III.ker Vendégház - Erdőalja út Táv:6 kmSzint:150 m Találkozás: Szentlélek tér 137-es Busz végállomásánál (Árpád -híd budai hídfő) 9 órakor Túravezető: Dr. Balogh Istvánné, Telek György

7 Minden rendezvényünkre Szeretettel várjuk a természetkedvel ő családokat,gyerekeket.


Letölteni ppt "Kattints A Budapesti Természetbarát Sportszövetség Bizottságai, Egyesületei, Szakosztályai, idén is Mikulástúrán találkoznak a Mikulással a Budai hegyekben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések