Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2009-ben változás történt Emlék obeliszket emeltek A II. világháború áldozatainak emlékére. A Budapesti Természetbarát Sportszövetség hagyományosan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2009-ben változás történt Emlék obeliszket emeltek A II. világháború áldozatainak emlékére. A Budapesti Természetbarát Sportszövetség hagyományosan."— Előadás másolata:

1

2

3 2009-ben változás történt Emlék obeliszket emeltek A II. világháború áldozatainak emlékére. A Budapesti Természetbarát Sportszövetség hagyományosan (közel 20 éve) a Pilisnyeregben tartotta kegyeleti emléktúráját Illés József, Merle Levente és más sporttársak szervezésében. Egy volt emlékmű talapzatán gyújtottunk gyertyát elhunyt túratársainkra emlékezve.

4

5 A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága 2010 évi Kegyeleti Emléktúráját november 6-án, szombaton Makkosmáriához közel a Magaskői kőfejtőben lévő pihenőhelyen tartotta. Magaskő - kőfejtő Kegyeleti Emléktúra helye

6

7

8 Emlékoszlop állítással, gyertyagyújtással emlékeztünk elhunyt túratársainkra. Avatóbeszédet mondott Tötösné Gados Zsuzsa BTSSZ elnök. „Ezen túl, itt fogunk megemlékezni elhunyt túratársainkról, hagyományunkhoz híven csendes kézfogással, gyertyagyújtással.” „Mindannyiunknak és mindazoknak, akik erre járnak, jelképezze ez az oszlop, hogy nem feledjük őket. Természetbarát mozgalomba végzett tevékenységüket, természetvédelmüket, emberségüket, emléküket megőrizzük.”

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Felállította az emlékoszlopot a természetbarátok adományaiból a Budapesti Természetbarát Sportszövetség Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága Köszönjük Dr. Boda Zoltán budapesti erdészetvezető segítségét. Az emlékoszlopot Bajusz László a Virágvölgyi fatelepen készítette. Dr.Balogh Istvánné,Telek György Merle Levente,Takács Krisztián, 2010.11.05.

18

19


Letölteni ppt "2009-ben változás történt Emlék obeliszket emeltek A II. világháború áldozatainak emlékére. A Budapesti Természetbarát Sportszövetség hagyományosan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések