Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2."— Előadás másolata:

1 Local BEST Group Budaprém

2 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2. hogy mindenki tanúja lehessen eme 2 LBG egybekelésének

3 – Hogy mindig trollkodsz a Pestiekkel? – Hogy továbbra is oltalommentes földrajz jelzés nélküli bort iszol? – Hogy egészségben, betegségben, melegben és hidegben is őőőőő iszol? – Hogy soha nem adod fel azt az elved, hogy SZESZPRÉM jobb hely, mint Pest? – Ígéred, hogy mindig lopsz valamit a Pestiektől? Veszprém, fogadod:

4

5 Budapest, fogadod: Hogy minden erőddel azon leszel, hogy Somát felülmúld ivásban? Továbbra is Isten háta mögé (haha :P) szervezed a mothétvégéidet? Továbbra is trollkodsz a szeszprémiekkel? Ha ellopod a kacsájukat, úgy vigyázol rá, mint a szemed fényére?

6

7 Nem sokkal később…

8 Budaprém gyerekkora Budika (ahogy társai is becézték) már fiatal korában is igen virgonc és jó kedélyű gyermek volt! Sokat járt mulatni barátaival, és sportoltak is rendszeresen: a kocsmagimnasztika magyar reménységei! Nagyon szerette szüleit, ezért gyakran meg is látogatta családját Veszprém városában!

9 A vasárnapi ebédek meghatárózóak voltak Budika életében, mindig egy sajátos kis szeánsszal várta a finom tyúkhúslevest!

10 Budika nagyon szereti Budapestet is, sosé járt még ekkora városba, máá’ nagyon várja! Annyit kér, hogy a vasárnapi ebédre hasonlóképp hangolódjon, mint Veszprémben!

11 Budaprém felnőtté válása Budika nagyon jó tanuló volt, így könnyedén bejutott a PME – Pannon Műszaki Egyetemre, ahol a legmenőbb szakot tanulta! (erre most nem tudtam mit kitalálni – szerk.) Később csatlakozott egy szervezethez, aminek vicces mód BEST BudaPrém volt a neve

12 A(lien on) BOARD Judit a.k.a THE PRESIDENT Merci a.k.a Hobbitunió felelős államtitkára Adri a.k.a Temetők királynője Rékus a.k.a Fingerrules Responsible Dee Dee a.k.a Alternatív Vizelési Megoldások Alelnöke Soma a.k.a. Fing & Oltalom Responsible

13 Budika rendezvényei Budika nagyon büszke volt első sportversenyére, a szabályok nélküli irodabirkózásra! A rendezvény képei:

14 Mérnökversenyek Kreatív gyerek révén igazán testhezálló feladat volt különböző mérnökversenyek szervezése!

15 Egyéb Eventek 24 órás ivóverseny College Crawling 2.0 Cantus koccintóssal Ki smárol több pultossal házibajnokság Esélykiegyenlítő WORMS Országos Bajnokság BEST of Kecske Photoverseny Lopott Árucsere Akció

16 A történet vége… Kilépni csak akkor lehet, ha majd ilyen jól és fiatalosan fogunk kinézni :D

17 ÉLJEN LBG BUDAPRÉM!!!!


Letölteni ppt "Local BEST Group Budaprém. 1. Miért gyűltünk ma össze? Azért gyűltünk ma itt, a legmenőbb szak (VM) kolijában össze, 1. hogy ne legyünk szanaszét, 2."

Hasonló előadás


Google Hirdetések