Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ukrajna. Hatalmi távolság (PDI ~70) -Korrupció elfojthatatlan, ezáltal: -Mindenkinek minden megfelel, -Mindenhol megvannak a kiskapuk -A rétegbeli és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ukrajna. Hatalmi távolság (PDI ~70) -Korrupció elfojthatatlan, ezáltal: -Mindenkinek minden megfelel, -Mindenhol megvannak a kiskapuk -A rétegbeli és."— Előadás másolata:

1 Ukrajna

2 Hatalmi távolság (PDI ~70) -Korrupció elfojthatatlan, ezáltal: -Mindenkinek minden megfelel, -Mindenhol megvannak a kiskapuk -A rétegbeli és hatalmi különbségek hatalmasak -Hierarchia tiszteletben tartása vagy erőszak, mint válasz

3 Individualizmus / kollektivizmus (IDV ~15) - Fontos a család, a barátok, a közösségek, -a hagyományok tiszteletben tartása, -Utcai felvonulások, ünnepségek, -Összetartó közösségek

4 Maszkulin / feminin (MAS ~70) -Területtől változó felfogás -Alapvetően nők tiszteletben tartása, de nagy különbségek azonos posztokon a nők, és férfiak között, valamint a lehetőségek között. -A mozgalmak, és tüntetések elnyomottnak számítanak, fejlemény nélkül

5 Bizonytalanság kerülése Szabályrendszerek betartásának szigorú mivolta Szabályok betartatása! Semmi nem változik a rendszer alapjaiban, így alapvetően nincs az életükben bizonytalanság. Amennyire be kell tartani a szabályokat, annyira nem érdekli őket (vidék).

6 Hosszú / rövid távú orientáció (LTO ~??) Területtől változó – Vidékről városba telepedés aránya nagyobb, – határközeli területek esetében nagy a külföldre vándorlás aránya – Az ország berendezkedése, és valódi stratégiája félút a szoc. És a komm. Között, ezáltal a „nép” nem „kell, hogy mindent tudjon”.


Letölteni ppt "Ukrajna. Hatalmi távolság (PDI ~70) -Korrupció elfojthatatlan, ezáltal: -Mindenkinek minden megfelel, -Mindenhol megvannak a kiskapuk -A rétegbeli és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések