Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Riportok készítése SQL Server Reporting Services-zel Árvai Zoltán Oktató, webfejlesztő Számalk Zrt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Riportok készítése SQL Server Reporting Services-zel Árvai Zoltán Oktató, webfejlesztő Számalk Zrt."— Előadás másolata:

1 Riportok készítése SQL Server Reporting Services-zel Árvai Zoltán Oktató, webfejlesztő Számalk Zrt

2 Bevezetés Az előadás célja – A jelentés készítés ”outsource-olása” ASP.NET-ből egy erre tervezett komponens felé. Útravalók – Használjunk Sql Reporting Services-t! – Használjuk ki a dinamizmus adta lehetőségeket – A kipublikált reportokhoz tetszőleges kliens hozzáférhet.

3 Bevezetés a Reporting Services használatába Áttekintés Sql Server 2008 Reporting Services Egyszerű Riport készítése és formázása Dinamikus Riportok készítése Adatok vizualizálása diagrammok segítségével Reportok exportálása és publikálása A Report Viewer használata ASP.NET-ben

4 Reporting Services architektúra

5 Demó Egyszerű riport készítése és formázása

6 Demó Dinamikus Riportok készítése

7 Demó Adatok vizualizálása diagrammok segítségével

8 Demó Reportok exportálása és publikálása

9 Demó A Report Viewer használata ASP.NET-ben

10 Mibe kerül ez nekem?

11 Összegzés Az előadás célja – A jelentés készítés ”outsource-olása” ASP.NET-ből egy erre tervezett komponens felé. Útravalók – Használjunk Sql Reporting Services-t! – Használjuk ki a dinamizmus adta lehetőségeket – A kipublikált reportokhoz tetszőleges kliens hozzáférhet.

12

13 .NET tanfolyamok és kedvezmények a SZÁMALK Továbbképzésnél A C# programozástól a webes, Windows fejlesztésen át a Foundation témákon és Visual Studio 2008 Team System-ig Testre szabott, céges képzéseket is kínálunk, kihelyezett formában is mobil laborral (MobilITy) együtt! A Train4Business résztvevők részére 40%-os kedvezmények a legnépszerűbb hivatalos Microsoft fejlesztői tanfolyamaink díjából (C#,.NET programozás, ASP.NET3.5, Windows fejlesztés, ADO.NET).NET 3.5 PIRAMIS csomag: gyűjtse a tanfolyamokat, gyűjtse a kedvezményeket! Minél több képzésen vesz részt, annál nagyobb kedvezménnyel juthat hozzá! www.szamalk.hu/tiszawww.szamalk.hu/tisza (Microsoft tanfolyamok, Visual Studio) www.szamalk.hu/tisza/train4business


Letölteni ppt "Riportok készítése SQL Server Reporting Services-zel Árvai Zoltán Oktató, webfejlesztő Számalk Zrt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések