Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Powerpoint TemplatesPage 1Powerpoint Templates A humánszféra hatása a fenntarthatóságra Belasics Edit.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Powerpoint TemplatesPage 1Powerpoint Templates A humánszféra hatása a fenntarthatóságra Belasics Edit."— Előadás másolata:

1 Powerpoint TemplatesPage 1Powerpoint Templates A humánszféra hatása a fenntarthatóságra Belasics Edit

2 Powerpoint TemplatesPage 2 Fenntarthatóság Mire gondolunk első hallásra? Energia Megújuló energia Építőipar Passzív házak, energiatakarékosság Csupa jelentős, hosszú távú döntés. Minden esetben plusz beruházás és plusz költség. Van-e ráhatásom?

3 Powerpoint TemplatesPage 3 Mit látunk, ha ránézünk a mindennapjainkra? Olyan apró dolgok, amelyekről eszünkbe sem jutna, hogy ezek hatással lehetnek a világunkra. Pedig épp ettől a „magától értetődő” jellegüktől lesznek jelentős hatásúak. Például az irodánk berendezése, felhasznált papírok, írószerek

4 Powerpoint TemplatesPage 4 Csak egy termékkörben nézzük meg, mi a felhasználásunk Magyarországon. Hazánk fénymásolópapír igénye egyetlen évben? 52000 tonna! Ez 2167 db kamion rakománya. Ha egymás mögé állítanánk őket 40,7 km hosszú lenne a sor. Budapest - Vác távolság!

5 Powerpoint TemplatesPage 5 Mi lenne ha ebben az 1 termékkörben megváltoztatjuk a szokásainkat:

6 Powerpoint TemplatesPage 6 Csak egy döntés! Nem kerül plusz: Pénzbe Időbe Munkába Egy felelős döntés

7 Powerpoint TemplatesPage 7 Felelős döntés - Zöldbeszerzés

8 Powerpoint TemplatesPage 8 Robert Jungk 1994-ben az ausztriai Alpachban a Jövő Konferencián: „Valamennyi válság mögött egyetlen igazi ok húzódik meg. Ha ezt megoldjuk, az összes válság láncreakció szerűen oldódik meg. Ez az egyetlen ok : a tudatosság emelése.”

9 Powerpoint TemplatesPage 9 Az Emberi Oldal Kft szerepe Hol a helyünk a tudatosságunk változásában? Hogy tehetünk ezért bármit is? Mi a mi felelősségünk cégként, egyénként?

10 Powerpoint TemplatesPage 10 Jövőképünk

11 Powerpoint TemplatesPage 11 „Ha valaki egyedül álmodik, az csak egy álom. Ha sokan álmodnak együtt, az egy új valóság kezdete” Hundertwasser

12 Powerpoint TemplatesPage 12 Köszönöm a figyelmüket! Belasics Edit www.zoldbeszerzes.hu www.emberioldal.hu E-mail: emberioldal@emberioldal.hu


Letölteni ppt "Powerpoint TemplatesPage 1Powerpoint Templates A humánszféra hatása a fenntarthatóságra Belasics Edit."

Hasonló előadás


Google Hirdetések