Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is."— Előadás másolata:

1 GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is.

2 Cégünk célul tűzte ki, és elkötelezte magát amellett, hogy segítséget nyújt a józan gondolkodású üzletembereknek, a világ bármely pontján abban, hogy üzleti kapcsolataikat tudják bővíteni, ezáltal stabilitást és növekedést hozva a saját üzletükbe, ami virágzó gazdaságot eredményez. Cégbemutató

3 Mi a legnagyobb probléma ma a vállalkozásokban? Kevés a megrendelőKevés a megrendelő Kevés a kapcsolataKevés a kapcsolata Ki van szolgáltatva a közeli piacnakKi van szolgáltatva a közeli piacnak Sok az eladatlan termékeSok az eladatlan terméke Alacsony áron értékesítik a termékeketAlacsony áron értékesítik a termékeket Nem direkt módon értékesítenek, hanem közvetítőkön keresztülNem direkt módon értékesítenek, hanem közvetítőkön keresztül Konkurencia harcKonkurencia harc Finanszírozási problémákFinanszírozási problémák Nincsenek befektetőkNincsenek befektetők Stagnálás van, vagy lassú fejlődésStagnálás van, vagy lassú fejlődés Megbízhatatlan, tisztességtelen némely partnerMegbízhatatlan, tisztességtelen némely partner

4 Ezen dolgok közül mi az, amelyik leginkább aggasztja Önt?

5 Nézzük meg, milyen hatással vannak ezek a problémák a vállalkozása, és a családja túlélésére!

6 Ha megnézzük az elmúlt évek gazdasági tendenciáit, akkor Ön szerint mi várható a következő évek során? Albert Einstein szerint: „Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

7 Ha nem változtat ezen, ez j a v u l n i fog, vagy r o m l a n i? Őrültek leszünk, vagy épelméjűek?!

8 Azok a cégek, akik folyamatosan bővítették kapcsolati rendszerüket, egyre szélesebb körben váltak ismertté, így a hanyatló gazdasági helyzet ellenére is jó eredményeket tudnak felmutatni!

9 Most pedig szeretnénk bemutatni Önnek, hogyan tudja a mi segítségünkkel a kapcsolati tőkéjét bővíteni, ezáltal stabilitást és növekedést hozni a saját vállalkozásába!

10 Jövőkép, aminek a részesei lehetnek Stabil adat, hogy amekkora kapcsolati tőkével rendelkezik egy vállalkozás – azaz minél többen ismerik, és jót gondolnak róla –, annál nagyobb a bevétele, és a hosszú távú túlélése csak így biztosított.

11 Jövőkép, aminek a részesei lehetnek A www.globalpartner3.com, jelenleg egy egyedülálló üzleti partnerkereső rendszer, ami folyamatos és gyors fejlődésének köszönhetően hamarosan az egész világon ismert lesz!

12 Miért is mondjuk ezt? Mert ez az első üzleti oldal a világon, ami a hálózati marketinget ötvözte a hagyományos marketinggel! Mert a leghatékonyabb terjesztési mód a személyes kapcsolat, ezért gyorsabban növekszik a partnerek, és az üzleti lehetőségek száma is! Mert ebből kifolyólag rövid idő alatt lehet üzleti partnereket találni, így képes gyorsabb növekedést elérni!

13 Mi az Ön haszna ebből? Kitűnhet a konkurencia közülKitűnhet a konkurencia közül Nagyobb bevételre tehet szertNagyobb bevételre tehet szert Nagyobb árrésNagyobb árrés Nagyobb nyereségNagyobb nyereség Kiépített nemzetközi kapcsolatokKiépített nemzetközi kapcsolatok Hatékonyabban értékesített termékHatékonyabban értékesített termék Fizetőképes kereslet, és vásárlókFizetőképes kereslet, és vásárlók Fizetőképes nemzetközi kapcsolatokFizetőképes nemzetközi kapcsolatok Magasabb áron eladott termék, vagy szolgáltatásMagasabb áron eladott termék, vagy szolgáltatás Biztos megélhetés, a több lábon állás miattBiztos megélhetés, a több lábon állás miatt Folyamatosan növekvő és anyagilag stabilizált cégFolyamatosan növekvő és anyagilag stabilizált cég Megmaradt üzletkötői díjMegmaradt üzletkötői díj Exportcég által kivitt terméknél, megmaradt közvetítői díjExportcég által kivitt terméknél, megmaradt közvetítői díj Kialakított üzleti kapcsolatokon keresztül, jelentősen megnövekedett kapcsolati tőke, és anyagi haszonKialakított üzleti kapcsolatokon keresztül, jelentősen megnövekedett kapcsolati tőke, és anyagi haszon

14 Miért éri meg tovább ajánlani?

15 Trend Ma a gazdaság vezető trendjei közé tartozik a Network Marketing, és az Internet. Mind a kettő folyamatosan és dinamikusan növekszik! Az internetes kereskedelem is egyre nagyobb arányban van jelen a gazdaságban!

16 Működő vállalkozások száma csak Magyarországon: 524.098* db! Ha megnézzük, hogy az országban jelenleg igazán hatékony Üzleti partner kereső rendszert szinte alig használnak, akkor látható, hogy milyen lehetőségek vannak még lefedetlenül a piacon! Mekkora a célpiac? * 2011. januári adat

17 Gondoljon bele, több mint 500.000 cég szoros együttműködése milyen hatalmas gazdasági erőt képviselne! Mindezt belföldön megvalósítva egy életerős és virágzó gazdaságot tudunk létrehozni! Ez egy sikertörténet, amelynek Ön is a részese lehet! nem lennének kitéve banki manipulációnak…nem lennének kitéve banki manipulációnak… több lehetőségük lenne új munkahelyeket teremteni… több lehetőségük lenne új munkahelyeket teremteni… itthon maradna a tőke nagyobb része… itthon maradna a tőke nagyobb része…

18 Mindennek a megvalósításában segít ez a rendszer!

19 Ezen túl nézzük, mire vagyunk képesek nemzetközi szinten is!

20 Még ebben az évben elkészül az oldal több nyelvre való fordítása! Éppen ezért már most lehetősége van, a külföldi ismerőseit meghívni a rendszerbe, földrajzi korlátok nélkül!

21 Mennyire eladható? Ön szerint, melyik cégnek nincs igénye nagyobb kapcsolati tőkére, vagy nagyobb árbevételre? Melyik cég az, aki ellene van annak, hogy többen megismerjék? Éppen ezért, szinte nincs olyan vállalkozás, akinek ne tudna előnyöket nyújtani ez a szolgáltatás!Éppen ezért, szinte nincs olyan vállalkozás, akinek ne tudna előnyöket nyújtani ez a szolgáltatás!

22 Miért…? Mert nem csak mint hirdetési forma ér aranyat neki, hanem mint információ forrás is, új lehetőségekről, új üzleti ötletekről, nem beszélve az új üzleti kapcsolatokról!

23 Kérje meghívója segítségét, és töltse ki a regisztrációs lapot MOST!

24 GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is.


Letölteni ppt "GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is."

Hasonló előadás


Google Hirdetések