Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Folyamatban lévő eljárások szabályozása R. 27. § (1), (2), 28. §

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Folyamatban lévő eljárások szabályozása R. 27. § (1), (2), 28. §"— Előadás másolata:

1 Folyamatban lévő eljárások szabályozása R. 27. § (1), (2), 28. §

2 Folyamatban lévő eljárások KHV a korábbi szabályozás szerinti KHV előkészítő szakasza folyamatban van előkészítő szakasza folyamatban van R. 28. § (1) előkészítő szakasza részletes KHT előírásával zárult le, de azt még nem nyújtották be előkészítő szakasza részletes KHT előírásával zárult le, de azt még nem nyújtották be R. 28. § (2) részletes szakasza folyamatban van részletes szakasza folyamatban van R. 28. § (3)

3 előkészítő szakaszban lévőknél A korábbi KHV szabályozás szerinti eljárás folytatása, és befejezése a korábbi szerint, ha nem (lenne) szükséges részletes KHT előírása befejezése a korábbi szerint, ha nem (lenne) szükséges részletes KHT előírása R. 28. § (1) a) befejezése az új szabályozás szerint, ha szükséges (lenne) részletes KHT előírása befejezése az új szabályozás szerint, ha szükséges (lenne) részletes KHT előírása R. 28. § (1) b)

4 részletes KHT benyújtására kötelezetteknél A részletes KHT benyújtása után az új szabályozás szerint KHV eljárás lefolytatása a csak 1. vagy csak 3. mellékletben szereplőknél KHV eljárás lefolytatása a csak 1. vagy csak 3. mellékletben szereplőknél R. 28. § (2) a) összekapcsolt eljárás lefolytatása az 1. és 2. mellékletben is, illetve a 2. és 3. mellékletben is szereplőknél összekapcsolt eljárás lefolytatása az 1. és 2. mellékletben is, illetve a 2. és 3. mellékletben is szereplőknél R. 28. § (2) b)

5 részletes szakaszban lévőknél A korábbi KHV szabályozás szerinti eljárás folytatása, és általában befejezése a korábbi szabályozás szerint általában befejezése a korábbi szabályozás szerint R. 28. § (3) a), ba), bb) az új szabályozás szerinti összekapcsolt eljárás második szakaszának lefolytatása környezetvédelmi engedélyre való jogosultság megállapítása esetén az új szabályozás szerinti összekapcsolt eljárás második szakaszának lefolytatása környezetvédelmi engedélyre való jogosultság megállapítása esetén R. 28. § (3) bc)

6 Folyamatban lévő eljárások EKHE A korábbi EKHE szabályozás szerinti eljárás folytatása R. 28. § (4)


Letölteni ppt "Folyamatban lévő eljárások szabályozása R. 27. § (1), (2), 28. §"

Hasonló előadás


Google Hirdetések