Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,"— Előadás másolata:

1 Szajkó Gréta Találkozás Zizivel

2 1. RÉSZ

3 Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem, sétáltam. - Jééé! Egy háromcsőrű madár!- csodálkoztam. Egyszer csak, előttem termett egy Marslakó. - Zizi!- mondta. Ez azt jelentette: Én Zizi vagyok. - Én Gréti vagyok. - Zizizizuzi?- kérdezte Zizi. - Persze, szívesen elmegyek hozzád teázni! Hát teázgattunk, beszélgettünk. - Gyere el hozzám a Földre!- hívtam. - Zizizuzi!- ez azt jelentette: akkor 7-én! Hazamentem. Az a véleményem a Marsról, hogy Zizi aranyos Marslakó. Jól éreztem magam.

4 2. RÉSZ

5 Megnéztem a naptárat. - Hurrá! Ápr.7-e van! Hogyne örültem volna, mikor ma jön el hozzánk Zizi. Kiültem az ablakba és vártam, vártam Zizit. Éppen dél volt, amikor megjött. A repülőhintáján jött. Bemutattam mindenkinek. Mint Én is, Ő is nálunk ebédelt, aztán Apa lekísért minket a játszótérre. Labdáztunk, játszottunk, de hamar elfáradtunk. Aztán még heverésztünk egy kicsit és Zizi hazament. Neki is tetszett itt, mert mikor hazaért, felhívott engem telefonon (Zizinek tilifon) és azt beszéltük meg, hogy egy Marsi kávézóban találkozunk máj. 1.- én.

6 3. RÉSZ

7 - Hurrá! (Zizinek: Zuzz!) Gyorsan szaladtam a rakétámhoz, mivel a Marson találkozunk Zizivel. Beszaladtam a „Mirs˝ nevű kávézóba, ahol Zizi már várt. Rendeltünk egy-egy pohár sörpöt. Beszélgettünk arról, hogy mit fogunk csinálni. Megyünk pár kört Zizi repülőhintáján, aztán ebédre spugittit fogunk enni. Csendes pihenő után lemegyünk az űrtérre játszani, aztán a Durus nevű múzeumban fogunk nézelődni és…sajnos aztán haza kell mennem. Szóval megvolt a repülés, az ebéd, a pihenés, a játék, a múzeum. Elköszöntem Zizitől és adott nekem egy meghívót. Meghívott a szülinapi bulijába! Hogy hol és mikor, azt majd a következő részben mesélem majd el.

8 4. RÉSZ

9 Ma van Zizi szülinapja! A meghívó így szólt:” Kedves Gréti! Gyere el a máj. 5.- én tartandó szülinapi bulimra, a Mirs kávézóba!” Hát elindultam. Pont időben értem oda. Egy repülőhinta ápoló szert és Piros mogyorós csokit vittem neki ajándékba. Ezt énekeltük amíg behozták a tortát: - Zuzi zí zú zí zű… Citromtorta volt és jó buli. Ja, és Zizi örült az ajándéknak. Búcsúzunk, vége a Zizi történeteknek. Szia, kedves Olvasó!

10 5. RÉSZ Viszontlátom Zizit

11 Zizi eljött a Földre. A pékség mellett találkoztunk. Szia Zizi! Zí! Ki ez az aranyos valaki melletted? Zuzu. Zuzu, a kutyád? Za. Aranyos. Te is kenyérért jöttél? Za. Zazá, zuzuzézi. Tényleg? Én is a kacsáknak viszem. – bementünk a boltba és indultunk a tóhoz. Zizza zuzáza? Igen én is szeretem az állatokat. Beszélgettünk az állatokról, etettük a kacsákat. Zuzu pedig mellettünk ugrált.


Letölteni ppt "Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések