Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2011. Június 12. Szabó János Történész, Pasztoralpszichológiai lelkigondozó, lelkész Pécs, 2011.06.12. KEN.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2011. Június 12. Szabó János Történész, Pasztoralpszichológiai lelkigondozó, lelkész Pécs, 2011.06.12. KEN."— Előadás másolata:

1 2011. Június 12. Szabó János Történész, Pasztoralpszichológiai lelkigondozó, lelkész Pécs, KEN

2 Pécs, EU-ból: millió fő Afrikából: 5-10 millió fő

3 KEN Pécs,

4 Kb. 4 millió fő 35 millió fő Kb. 13 millió fő KEN Pécs,

5 Click on a state to change color New England –Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, Vermont –államokat foglalja magába. Legnagyobb városa Boston volt. KEN Pécs,

6 KEN Pécs, Századokon keresztül a puritán elnevezés szinonimája volt a makacs, rosszkedvű, szigorú, megnyomorított viselkedésű, személyiségű, aszketikus életformának. „Az élet kies kertjében járván, Tövist szed s dob rózsát a puritán, Ily hóborttal tiszteli Istenét, Ki néki adta e teremtményét.” (Hare, Kenneth: „The Puritan” )

7 KEN Pécs, Nathaniel Hawthorne ( )

8 KEN Pécs, „Egy átlagos hétköznapja Bostonnak olyan színes és aktív volt az 1650-es években, minta holland festők vásznáról lépett volna le. Hollandok, franciák, spanyolok, és portugálok jöttek innen-onnan kereskedni, pompás hajók érkeztek, a kocsmákból hangos beszélgetés és jókedvű vigadalom szűrődött ki a helyi lakosok és tengerészek párbeszéde, fiúk és lányok szaladgáltak és játszottak fel és alá az utcákon, és mindent betöltött a friss fa illata, amiből a takaros és csinos, sokszínű házakat építették. „ (Morison, Builders of the Bay Colony, 130.o.)

9 KEN Pécs, ÉTKEZÉSÜK- krumpli paradicsom gabonafélék (kukorica) bab tök sok húst fogyasztottak víz és sörfogyasztás

10 KEN Pécs, Az egyik legnagyobb problémát a szexuális visszaélések, bűncselekmények okozták a gyarmatokon.

11 KEN Pécs,

12 KEN Pécs, KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMÜKET!

13


Letölteni ppt "2011. Június 12. Szabó János Történész, Pasztoralpszichológiai lelkigondozó, lelkész Pécs, 2011.06.12. KEN."

Hasonló előadás


Google Hirdetések