Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A TÁMOP 1.4.7-12/1-2012-0001 „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt Az innovációs foglalkoztatási kezdeményezések tématerületen megvalósuló.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A TÁMOP 1.4.7-12/1-2012-0001 „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt Az innovációs foglalkoztatási kezdeményezések tématerületen megvalósuló."— Előadás másolata:

1 A TÁMOP 1.4.7-12/1-2012-0001 „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt Az innovációs foglalkoztatási kezdeményezések tématerületen megvalósuló módszertani fejlesztő munka irányai

2 A módszertani fejlesztés célja Az innovációk azonosítására alkalmas kritériumrendszer kidolgozása, egy új, segítő rendszer kiépítésének céljából. Módszerkatalógus megvalósítása. Ajánlások az innovatív foglalkoztatási kezdeményezések elterjesztése és rendszerszintű bevezetése érdekében a szakpolitikai számára.

3 A módszertani fejlesztés háttere Az innovatív foglalkoztatási kezdeményezések tartalmára, értelmezésére, fenntartható alkalmazására és elterjesztésére vonatkozóan, jelenleg nem áll rendelkezésre jól használható, rendszerezett információ. A szakpolitika számára jelenleg nem áll rendelkezésre megfelelő minimumkövetelmény.

4 A módszertani fejlesztés szakaszai Helyzetfeltáró szakasz  A módszertani fejlesztést megalapozó helyzetfeltáró kutatás Fejlesztési szakasz  Módszer- és szolgáltatás fejlesztés  Szakpolitikai javaslatok megfogalmazása

5 Fejlesztési szakaszt követő adaptálási és elterjesztési szakasz Hálózatosodás biztosítja az adaptálást, elterjesztést Módszertani kiadvány  Fejlesztő munka eredményei  Kutatási eredmények  Jó gyakorlatok Szakpolitikai javaslatok

6 Folyamatba épített értékelés: A kiemelt projekt keretében végzett szolgáltatási- és módszerfejlesztő munka folyamatba épített értékeléssel támogatva valósul meg, annak érdekében, hogy a kiemelt projekt eredményei közvetlen visszacsatolása megtörténhessen, mind a projekteket megvalósító szervezetek, mind a szakpolitika irányába.

7 Köszönöm a figyelmet! Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. TÁMOP 1.4.7 kiemelt projekt „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” munkacsoport www.foglalkoztatars.hu Székhely: 3531 Miskolc, Kiss Ernő út 25. Telephely: 1036 Budapest, Lajos u. 80. www.ofa.hu


Letölteni ppt "A TÁMOP 1.4.7-12/1-2012-0001 „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt Az innovációs foglalkoztatási kezdeményezések tématerületen megvalósuló."

Hasonló előadás


Google Hirdetések