Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan tájékozódhatsz magyar nyelven a 7DayWealth weboldalon Írd be a link keresőbe a 3. -ban kapott ezen személyes linkedet !

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan tájékozódhatsz magyar nyelven a 7DayWealth weboldalon Írd be a link keresőbe a 3. -ban kapott ezen személyes linkedet !"— Előadás másolata:

1 Hogyan tájékozódhatsz magyar nyelven a 7DayWealth weboldalon Írd be a link keresőbe a 3.e-mail-ban kapott ezen személyes linkedet ! http://www.7daywealth.com/aboutus.php?siteId=vt33785

2 Ez a Lap nyílik meg ! ( A gördítősávval menj a lap aljára ) A gördítősávval menj a lap aljára !

3 Ahhoz,hogy a lehető legjobb magyarságú fordítást kapd, elősző fordítasd Horváth nyelvre a weboldalt ! Válaszd ki a „ hrvatski” nyelvet !

4 Majd ezt fordítasd magyar nyelvre Válaszd a „Hungarian” Katt a translate

5 A Témaválasztó sávban máris magyarul látod a fejezeteket !( olvasd el az egyes fejezeteket ) Gondolom ez a téma érdekel a legjobban ! Akkor kattints ide !

6 Ebben a „Platinum”(45,95$ ) Klubtagok hálózati jutalékát látod ahogy 3x10 mátrix feltöltődik ! Ahogy feltöltődik a 3x10 –es mátrixod egyes sorai, úgy ezekkel a jutalékjövedelmekkel számolhatsz !

7 Javasolom,hogy látogasd meg a „Gyakran feltett kérdések” rovatot ! Kattints a Kérdések rovatra !

8 Hamarosan újabb információkkal jelentkezem ! Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, keress bátran az elérhetőségeim bármelyikén ! E-mail:borsoss.zsuzsa@gmail.com Skype:borsoss.zsuzsa1 Mobil: 06 70-514-8513


Letölteni ppt "Hogyan tájékozódhatsz magyar nyelven a 7DayWealth weboldalon Írd be a link keresőbe a 3. -ban kapott ezen személyes linkedet !"

Hasonló előadás


Google Hirdetések