Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek -t:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek -t:"— Előadás másolata:

1

2 Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek email-t: ZIZUANDKAHN@FREEMAIL.HU

3 WEBOLDAL BEMUTATÓ ● CHAT ● KÉPEK ● LETŐLTÉSEK ● ZENÉK ● VICCEK ● JÁTÉK HÍREK ● ZENEI HÍREK ● IT HÍREK ● +LINKINPARK HUNGARY FAN SITE!!!

4 WEBOLDAL BEMUTATÓ ● Oldalunk 2003 tavaszán indult akkor még a tar.hu szerverén. Lassan 2 éve vagyunk jelen az interneten és egyre jobban fejlődünk. Már már ingyen tárhelyet is kaptunk reklám nélküli szerveren. Ezelőtt wordel küldtük, most már át álltunk egy professzionális szerkesztőre. ● Vólt egy kábeltv-s oldalunk de az megszünt. Teljesen átadtuk magunkat a szórakoztatásnak.

5 WEBOLDALBEMUTATÓ ● A zizuandkah mellett üzemeltetünk egy magyar linkinpark rajongói oldalt. Mostanában indult az LP PLAYER. Eddig sikerrel. Lehet hogy hamarosan ujabb oldalaink indulnak. Nemrég csatlakozott hozzánk az unokatestvérem. Ha minden igaz pár hónapon belül teljesen átköltözünk az új tárhelyünkre amin nincsen reklám. ● A következőkben a tagokról lesz szó>>>>

6 WEBOLDALBEMUTATÓ ● ÖCSI: Ő az oldal webmestere. Ő akart egy szórakoztato oldalt létrehozni. ● ZIZU: Ő egy kicsit később csatlakozott. Ő felel az oldalak reklámozásával, és néha ellátja egy-két ötlettel. ● BANDI: Ő még csak most csatlakozott. Ő fogja biztosítani a letőltésekhez a programokat, videókat és sok minden más.

7 WEBOLDALBEMUTATÓ ÍME EGY KÉP RÓLUNK: ●....

8 WEBOLDALBEMUTATÓ ● Reméljük minél többen fogják látogatni oldalainkat. ● http://zizuandkahn.ini.hu http://zizuandkahn.ini.hu ● http://linkinparksite.ini.hu http://linkinparksite.ini.hu ● http://starsite.chaosteam.hu http://starsite.chaosteam.hu


Letölteni ppt "Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek -t:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések