Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mire jó az internet? Kommunikáció a családdal, a barátokkal Elérhető információ és szórakozás Tanulási, ismerkedési, és felfedezési lehetőségek lehetőségek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mire jó az internet? Kommunikáció a családdal, a barátokkal Elérhető információ és szórakozás Tanulási, ismerkedési, és felfedezési lehetőségek lehetőségek."— Előadás másolata:

1

2

3 Mire jó az internet? Kommunikáció a családdal, a barátokkal Elérhető információ és szórakozás Tanulási, ismerkedési, és felfedezési lehetőségek lehetőségek világa Az internet olyan, mint egy dzsungel

4 2011 évben: Gyermek: 25780 fő, Tanár, tréner: 2845 fő, Civil :8412 fő, Közösségi Oldalak Windows Live családbiztonság Messenger(MSN) biztonsági Windows7 családbiztonsági Windows7 biztonsági Windows Tűzfal Internet Explorer Microsoft ingyenes vírusvédelmi eszköz (MSE) Szoftver frissítés (és fontossága) Windows 7 phone biztonságosabb használata A számítástechnika és az internet mindennapjaink meghatározó részévé vált, de az információtechnológián alapuló digitális életmód számos kihívást, veszélyforrást is rejt magában.

5

6  A legális szoftver használat előnyeiről és az illegális használat következményeiről szóló Országos oktatási program támogatása  Egyértelmű képet adni a szoftverekkel kapcsolatos szerzői jogokról annak a korosztálynak, amely a legfogékonyabb a számítástechnikai eszközök, szoftverek felhasználására és a digitális/internetes eszközök, játékok alkalmazására.  A diákság széles körű ösztönzése a tudásalapú verseny és siker elérése érdekében.

7 www.csakeredeti.hu

8 126 csapat ! www.csakeredeti.hu „Sajnos mostanság a szerzői jogok sértése iszonyatos méreteket ölt, és néha emberek úgy szegik meg a törvényt, hogy észre sem veszik.” WTM csapat Eredmények: I. helyezet - Daci Team (A hódmezővásárhelyi HISZK Gregus Máté Tagintézményének csapata ) II. helyezett - Drwtsn32 ( A györkönyi Művelődési Ház csapata ) III. helyezet - FTG Team (A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola csapata) IV. Helyezet - Green Dog (A Kecskeméti Református Gimnázium csapata ) Országos oktatási program a legális szoftverhasználatról A legális szoftver használat előnyeiről és az illegális használat következményeiről

9 A játék valódi eredménye  A játék legfontosabb eredményének az számít, hogy az utánanézést igénylő feladatokon és az órai beszélgetéseken keresztül rengeteg fiatal értékrendjében sikerült helyreállítanunk a szerzői jog fontosságát és tiszteletét.  A visszajelzések alapján a játék nem korlátozódott az internetes kérdőív kitöltésére. A tanárok bevitték az órákra a csakeredeti feladatokat, és izgalmas párbeszédek során, a diákokkal közösen vitatták meg a kérdéseket, és együtt keresték meg a válaszokat. Országos oktatási program a legális szoftverhasználatról A célcsoport tagjai nagy érdeklődéssel fogadták a játékot.

10

11

12 http://www.microsoft.hu/ http://www.microsoft.hu/biztonsag http://www.microsoft.com/hun/ingyen Microsoft ügyfélszolgálat: +36 1 267-4636, msinfo@microsoft.hu További szép napot!

13


Letölteni ppt "Mire jó az internet? Kommunikáció a családdal, a barátokkal Elérhető információ és szórakozás Tanulási, ismerkedési, és felfedezési lehetőségek lehetőségek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések