Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A benyomáskeltés. Mi a cél? zKedvező benyomás alakuljon ki rólunk tárgyaló partnereinkben zTulajdonképpen reklámozzuk, kirakatba tesszük, ajánljuk magunkat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A benyomáskeltés. Mi a cél? zKedvező benyomás alakuljon ki rólunk tárgyaló partnereinkben zTulajdonképpen reklámozzuk, kirakatba tesszük, ajánljuk magunkat."— Előadás másolata:

1 A benyomáskeltés

2 Mi a cél? zKedvező benyomás alakuljon ki rólunk tárgyaló partnereinkben zTulajdonképpen reklámozzuk, kirakatba tesszük, ajánljuk magunkat

3 És ha stratégiánk sikeres? z…akkor üzleti partnereink kedvezően kezdenek gondolkozni rólunk… z…és ez visszahat énképünkre és javítja önértékelésünket

4 Egy olyan társadalmi közegben, ahol sok emberrel kell igen felszínesen érintkeznünk, nagyon fontos az a képesség, hogy gyorsan és könnyedén alakítsunk ki pozitív benyomásokat.

5 Szerepek zA mindennapin életben mi is szerepeket próbálunk eljátszani zSzeretnénk, hogy a „közönségünk” úgy észleljen bennünket, ahogy mi akarjuk. zTársas életünk olyan színpadát kívánjuk megalkotni, amely tükrözi hogyan látjuk önmagunkat.

6 Maszkok zAmikor a nyilvánosság számára mutatjuk meg magunkat, akkor maszkot használunk. zAz öltözékünk, a viselkedési stílus,a kiejtés és a szókincsünk mind része a maszknak. zVeszélyes, ha szerepünkön kívül cselekszünk, mert ez zavart eredményez beszélgető partnereinkben.

7 Milyen benyomást keltsünk? zAz emberek azokat szeretik, akik hasonlítanak hozzájuk. zEgy kapcsolat első szakaszában hasznos dolog lehet hasonlónak feltűnni. z/ NLP szerepe, aktív figyelés /

8 Az eredményes benyomáskeltés feltételei : zÉrzékenyek legyünk a különböző szituációkra zMeg tudjunk felelni a különböző élethelyzetek követelményeinek zKövetkezetesek legyünk az énmegjelenítés- ben zJól mérjük fel a saját viselkedésünket


Letölteni ppt "A benyomáskeltés. Mi a cél? zKedvező benyomás alakuljon ki rólunk tárgyaló partnereinkben zTulajdonképpen reklámozzuk, kirakatba tesszük, ajánljuk magunkat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések