Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Edda-lelkünkből Készítte:Wégner Zsuzsa Felgyúltak ma a szeretet lángjai; Azt üzenik: Nem felejtettünk el benneteket! Erősebbek most a szív fájdalmai.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Edda-lelkünkből Készítte:Wégner Zsuzsa Felgyúltak ma a szeretet lángjai; Azt üzenik: Nem felejtettünk el benneteket! Erősebbek most a szív fájdalmai."— Előadás másolata:

1

2 Edda-lelkünkből Készítte:Wégner Zsuzsa

3

4 Felgyúltak ma a szeretet lángjai; Azt üzenik: Nem felejtettünk el benneteket! Erősebbek most a szív fájdalmai És sűrűbben hullatjuk a könnyeinket.

5 Elhagytak minket mindörökre már, s helyettük ránk csak egy sírhalom vár. Kőbe vésett név, mi utánuk maradt, s vele egy szomorú, gyászos hangulat.

6

7

8 Halottja van mindannyinknak, Hisz percről-percre temetünk, Vesztett remény mindenik percünk És gyászmenet az életünk. Sírhantolunk, gyászolunk mindig, Temetkező szolgák vagyunk! Dobjuk el a tettető álcát: Ma gyásznap van, ma sírhatunk! Annyi nyomor, annyi szenny, vétek Undorít meg e sárgolyón... Hulló levélt hányszor feledtet A megváltó, a gyilkos ón!... Óh, hányszor kell a sírra néznünk, Hogy vigasztaljuk önmagunk Dobjuk el a tettető álcát: Ma ünnep van, ma sírhatunk!... HALOTTAK NAPJÁN [Ady Endre]

9

10

11

12

13

14

15 Séta az élet semmi más Nincs érkezés csak indulás. Az út rögös és nehéz. Egyszer megszűnik a séta tér, A szív kialszik, s az élet vége tér.

16 Ez a gyertya azokért ég akiket nagyon szerettem de sajnos már nem lehetnek mellettem. Zsuzsa

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26 Eszembe jutnak az együtt töltött napok Fülemben újra megcsendült a hangod Szinte látom minden mozdulatod Nem is tudhatod, mennyire fáj hiányod.

27

28

29 Ezen a napon minden más Újra mélyen érint meg a gyász Nincs már velünk együtt Kit ismertünk vagy szerettünk Ma lélekben újra együtt lehetünk. Zsuzsa

30

31

32

33


Letölteni ppt "Edda-lelkünkből Készítte:Wégner Zsuzsa Felgyúltak ma a szeretet lángjai; Azt üzenik: Nem felejtettünk el benneteket! Erősebbek most a szív fájdalmai."

Hasonló előadás


Google Hirdetések