Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Elképeszt Ő Lyukak!! Ezek a lyukak nem csak elképesztŐek, De akad köztük félelmetes is. F: Laci Automatikus diaváltás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Elképeszt Ő Lyukak!! Ezek a lyukak nem csak elképesztŐek, De akad köztük félelmetes is. F: Laci Automatikus diaváltás."— Előadás másolata:

1

2 Elképeszt Ő Lyukak!! Ezek a lyukak nem csak elképesztŐek, De akad köztük félelmetes is. F: Laci Automatikus diaváltás

3 Kimberley - i Nagy Lyuk Dél Afrika A világ legnagyobb kézzel ásott ürege 1097 méter mély 3 tonna gyémántot termeltek ki belőle az 1914 – es bezárása előtt.

4

5 Dicsőség Lyuk – Monticello Víztározó, Kalifornia A víztározó leeresztéséhez működtetik. Másodpercenként 10.000 köbméter elnyelésére képes.

6

7 Bingham Bánya, Utah állam Valószínűleg a legnagyobb ember általvégzett földkitermelés. A bányát 1863 – ban nyitották meg, jelenleg is működik. Jelenleg 1200 méter mély és 4 km széles

8

9 A nagy kék Lyuk, Belize Ez a hihetetlen földrajzi jelenség 60 mérföldre van Belize – től ( Közép Amerika )

10

11 Mirny Gyémántbánya Szerbia Bizonyára sokan ismerik ezt a képet a világ legnagyobb gyémántbányájáról. 525 m mély, 1200 m átmérővel. Fölötte repülési tilalmat rendeltek el, mert szívó hatása több helikopter szerencsétlenségét okozta.

12

13 Víznyelő Guatemalában Idén keletkezett, tucatnyi otthon és legalább három ember pusztulását okozta.

14

15 Vége


Letölteni ppt "Elképeszt Ő Lyukak!! Ezek a lyukak nem csak elképesztŐek, De akad köztük félelmetes is. F: Laci Automatikus diaváltás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések