Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )"— Előadás másolata:

1 Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? E-mailben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe ) http://www.7daywealth.com/index2.php?s iteId=js40623

2 Ez az oldal fog betöltődni !

3 A gördítő sávval haladj lefelé az oldalon ! Itt kell majd a regisztrációho z az adatokat megadnod ! De mielőtt ezt megteszed menj teljesen a lap aljára !

4 Itt tudod ellenőrizni a meghívód nevének,és regisztrációs számának a helyességét ! Ha itt nem annak a nevét és számát látod aki téged meghívott, akkor Ne regisztrálj !

5 Ha ennek ellenére mégis megteszed,akkor más lesz a Szponzorod mint akihez regisztrálni szerettél volna ! Sajnos ha rossz helyre regisztrálsz,akkor ezt kijavítani utólag már NEM lehetséges ! (a rendszer automatikus pozició elhelyező algoritmusa miatt )

6 Mégis Mit lehet tenni,ha bekövetkezett a helytelen Szponzorhoz a regisztrációd? Hívd be ezen a linken keresztül a következő lapon látható oldalt ! http://www.7daywealth.com/member/login.php http://www.7daywealth.com/member/login.php

7 Az E-mailben kapott Member ID számoddal,és a jelszavaddal,menj be a személyes weboldaladra !

8 Kattints a Cancel Acc menüre ! Majd a megnyíló oldalon a gördítő sávval haladj az oldalon lefelé !

9 Haladj az oldalon lefelé,míg a következő lapon látott adattáblát nem látod !

10 Töltsd ki a kért adatokat,és kattints a Submit gombra !

11 Valószínű,hogy kapni fogsz egy megerősítést kérőt az E-mail fiókodba ! Vedd fel a kapcsolatot a meghívóddal,és kérd újra a meghívó regisztrációs linkjét ! Regisztráld magad újra egy másik E-mail címmel !

12 Ha a regisztrációs folyamatban már be is fizettél valamilyen klubtagsági státuszra,akkor az az összeg sajnos elveszett számodra ! Tehát Ne hibázd el a regisztrációt !


Letölteni ppt "Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )"

Hasonló előadás


Google Hirdetések