Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%"— Előadás másolata:

1 Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!

2 Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0% lesz, azonnal meghal!

3 Mit csináljak ha megvan a Dollim? Keresd meg a fórumot, és klikk a Megvan a Dollimra! Ott a példa szerint küld el Dollid adatait! Ha ez kész van, én átnézem hogy minden stimmel-e és már kezdheted a Dolli nevelését!

4 Hogyan kezdek? Amikor megvan a Dollid a Dolliknál, összesen 5000 $ lesz. Legalul leszel, de ahogy több pénzed lesz mint az előtted lévőnek,előre ugrasz.

5 Hogy szerezhetek $-t (pénzt)? Minden héten kapsz 1000 $ Munkával.

6 Hogy lehet jobb munkám? Ha hamar akarsz jobb munkát, akkor, minden nap menj el dolgozni,hogy szerezz minél több munka pontot.

7 Mi az a munka pont? Munka pontot akkor kapsz, ha elmész dolgozni. Arra jó hogy magasabb színtű legyen a munkád, és több pénzt keressél.

8 Milyen munkák vannak? Mennyi munkapont kell hozzá?

9 Takarító 0 pont Komikus 200 pont Énekes Dj Zenész 500 pont 500 pont 500 pont Szupersztár 1000 pont

10 Mire jó ha van lakásom? Naponta csak ½ % kedved,egy le, mert egyébként 1 % menne le.

11 Milyen újdonságok lesznek? Vehetsz majd állatot Bútorokat Ruhákat Lesznek játékok Összejövetelek

12 Összejövetelek? Hol?!? Amíg kevesen vagyunk, Mamut, bowling pálya Millenáris park Westend kori pálya Meg még majd kiderül, meglesz szavazva.

13 Ezek mikorra várható újítások? Hetente Kb. 1 új dolgot fogok kidolgozni.

14 Most már mindent tudsz, itt az ideje,hogy csinálj magadnak Dollit!


Letölteni ppt "Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%"

Hasonló előadás


Google Hirdetések