Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HAJDÚNÁNÁS HAJDÚNÁNÁS HAJDÚ- BIHAR MEGYE ÉSZAKI RÉSZÉN FEKSZIK. A 17168 LELKET SZÁMLÁLÓ VÁROS A HAJDÚVÁROSOKRA JELLEMZŐ TISZTA GYŰRŰS, SUGARAS SZERKEZETE.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HAJDÚNÁNÁS HAJDÚNÁNÁS HAJDÚ- BIHAR MEGYE ÉSZAKI RÉSZÉN FEKSZIK. A 17168 LELKET SZÁMLÁLÓ VÁROS A HAJDÚVÁROSOKRA JELLEMZŐ TISZTA GYŰRŰS, SUGARAS SZERKEZETE."— Előadás másolata:

1

2 HAJDÚNÁNÁS

3 HAJDÚNÁNÁS HAJDÚ- BIHAR MEGYE ÉSZAKI RÉSZÉN FEKSZIK. A 17168 LELKET SZÁMLÁLÓ VÁROS A HAJDÚVÁROSOKRA JELLEMZŐ TISZTA GYŰRŰS, SUGARAS SZERKEZETE MA IS AZ EREDETI FORMÁ- JÁT ŐRZI. BÁRMERRŐL ÉRKEZIK IS A LÁTOGATÓ, A FŐTÉRRE JUT. A VÁROS KÖZPONTJA AZ EGYKORI PIACTÉR, MA MÁR GONDOZOTT, PIHENÉSRE INVITÁLÓ PARK, MELYNEK FÁI KÖZÖTT MEGHÚZÓDÓ SZOBROK ÉS A KÖRÉ FELÉPÜLT ÉPÜLETEK ÉRDEKES LÁTNIVALÓKAT KÍNÁLNAK A SZEMLÉLŐNEK. A VÁROS LEGIMPOZÁNSABB ÉPÜLETE A VÁROSHÁZA, MAJD A HADAK VIHARÁBAN TÖBBSZÖR ÚJJÁÉPÍTETT REFORMÁTUS TEMPLOM. SZÉP AZ 1700-AS ÉVEK VÉGÉN KLASSZICISTA STÍLUSBAN ÉPÜLT TÁJHÁZ, AZ ARANYSZALMA ALKOTÓHÁZ. TURISTALÁTVÁNYOSSÁG AZ ORSZÁGBAN 1993-BAN ELSŐKÉNT LÉTREHOZOTT STRUCCFARM. A VÁROS FELBECSŰLHETETLEN TERMÉSZETI KINCSE A 67 FOKOS GYÓGYVÍZ, AMELY 1958-BAN TÖRT FEL 1019 MÉTER MÉLYRŐL. A VÁROSI GYÓGYFŰRDŐ MEGFELELŐ SZOLGÁLTATÁSAIVAL, NYUGODT, RENDEZETT KÖRNYEZETÉVEL, A BELFÖLDI ÉS KÜLFÖLDI TURISTÁK KEDVELT ÜDŰLŐHELYE.

4

5 VÁROSHÁZA

6 KÉKY LAJOS- MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

7 ARANYSZALMA ALKOTÓHÁZ

8 TŰZOLTÓSÁG

9 BOCSKAI FILMSZÍNHÁZ

10 TÁJHÁZ

11 CSOHÁNY HÁZ

12 CSŐSZKUNYHÓ

13 REFORMÁTUS TEMPLOM

14 KELETI FŐCSATORNA

15 STRANDFŰRDŐ

16

17 STRUCCFARM

18

19 I. VILÁGHÁBORÚS SZOBOR

20 PETITE FLEUR PANZIÓ

21 KÉSZÍTETTE: Szentiványi Gábor V É G E MADE IN HUNGARY


Letölteni ppt "HAJDÚNÁNÁS HAJDÚNÁNÁS HAJDÚ- BIHAR MEGYE ÉSZAKI RÉSZÉN FEKSZIK. A 17168 LELKET SZÁMLÁLÓ VÁROS A HAJDÚVÁROSOKRA JELLEMZŐ TISZTA GYŰRŰS, SUGARAS SZERKEZETE."

Hasonló előadás


Google Hirdetések