Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

. A képesítési keretrendszer szerepe az oktatás és a munka világa közötti kommunikációban Setényi János.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: ". A képesítési keretrendszer szerepe az oktatás és a munka világa közötti kommunikációban Setényi János."— Előadás másolata:

1 . A képesítési keretrendszer szerepe az oktatás és a munka világa közötti kommunikációban Setényi János

2 A nemzetközi modell

3 Első következtetés A képesítési keretrendszer önmagában közömbös, akár az európai standard is átvehető lenne. A valódi cél (1) a kommunikáció, és (2) a képzési tartalmak valamint (3) az értékelési rendszerek folyamatos karbantartása.

4 Peremfeltételek Tudásintenzív, innovatív gazdasági szektorok megléte (v.ö. kétosztatú, árérzékeny gazdaság) Megfelelő gazdasági képviselet (v.ö. kamara) Megfelelő méretű, tehát rugalmas és széles képzési kínálatú képző intézmények (v.ö. elaprózott képzési szerkezet és kis intézmények) A tanulásba befektető, tájékozódni kívánó tanulók

5 Hogyan alakítható ki az együttműködés? - Rendszerfejlsztésre vagy kis áttörésekre összpontosítsunk? - Csak hazai fejlesztések induljanak vagy indítsuk be a tudás és a megoldások importját? - Támaszkodjunk-e a fejlesztésekkor a multinacionális vállalatokra?


Letölteni ppt ". A képesítési keretrendszer szerepe az oktatás és a munka világa közötti kommunikációban Setényi János."

Hasonló előadás


Google Hirdetések