Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és."— Előadás másolata:

1 Eperfesztivál

2 Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és a narancsét Immunrendszer erősítő

3 Ebben az évben június 17. és 19. között kerül megrendezésre az eperfesztivál Tahitótfalun.

4 Az eperfesztivál hazája Tahitótfalu Pest megyében, a Szentendrei kistérségben található, ahol évek óta folyik a hagyományos epertermesztés.

5 A szokásos eperfesztiváli színes zenei programok mellett, a helyi civil szervezetek gondoskodnak a rendezvény korábbi változatos eseményeinek lebonyolításáról.

6 A programok között található íjász bemutató, különböző táncegyüttesek előadásai, fúvós- térzene előadás,hastánc bemutató, este pedig bál, és tűzijáték várja a vendégeket.

7 Az Eperfesztiválon garantáltan az eper körül (epertorta, eperlekvár, eperturmix, eperpálinka) fog forogni a világ.

8 Fesztivál logója

9 Köszönöm a figyelmet! K


Letölteni ppt "Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések