Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer 2356-06/15.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer 2356-06/15."— Előadás másolata:

1 Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer 2356-06/15

2 Tartalomjegyzék:  Rendezvény helyszíne  Nevezetességei  Zenei műfajai  Előadók  Környezetvédelem

3 Hol rendezik meg? A Hegyalja Fesztivál (röviden Hegyalja) egy északkelet-magyarországi zenés rendezvény. A helyszín a Tisza bal partján található, tehát közigazgatásilag Rakamazhoz tartozik, ugyanakkor közelebb esik Tokaj belterületéhez, könnyebben megközelíthető onnan..

4 Miről híres? A palettán megtalálhatóak a hazai zenei élet nagyjai, valamint neves külföldi előadók is. Hegyalját nem kell bemutatni, hiszen a világörökség részéről van szó, ahol kiváló nektár terem.

5 Elsőként rockfesztivál…. A felhozatal próbál minden igényt kielégíteni. Bár elsősorban rockfesztiválként él a köztudatban, helyet kap a kínálatban a hip-hop és az elektronikus zene is. A nagyszínpad mellett több kisebb-nagyobb sátor és színpad várja a közönséget.

6

7 Néhány előadó Nagy sikert arattak eddig a fesztivál külföldi előadói, köztük a Transglobal Underground, az Asian Dub Foundation, a Bloodhound. Gang, a Sepultura, a Motörhead, a Basement Jaxx, a Machine Head, a Clawfinger, a Slayer vagy a Scooter. Természetesen jelen vannak minden évben a legfontosabb hazai együttesek és dj-k is: Tankcsapda, Kispál és a Borz, Quimby, Zagar, Neo, illetve Palotai, Naga, Titusz stb.

8 Környezet tudatos fesztivál! A környezetvédelem minden évben meghatározza a fesztivált, mivel első alkalommal a tiszai ciánszennyezés után rendezték meg. Van Zöld Sátor és jelen vannak a legfontosabb hazai környezetvédelmi szervezetek is. A környezetvédelem nem csak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánul: a tábor területén szelektív hulladékgyűjtők, alumíniumd oboz-prések,valamint a szervezők visszaváltható szemeteszsákokat osztanak ki a sátorozóknak. Az eldobható tányérok és poharak természetben lebomló anyagból készültek. Bevezették a visszaváltható söröspoharakat.

9

10 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer 2356-06/15."

Hasonló előadás


Google Hirdetések