Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2356-19 Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2356-19 Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok."— Előadás másolata:

1 2356-19 Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok

2 Cím: Siófok, Erkel Ferenc u. 49. Tel: +36-84-506-840 Fax: +36-84-506-839 E-mail: info@hotel- residence.hu Web: www.hotel-residence.huwww.hotel-residence.hu

3 A szállodáról A Residence Siófok**** Conference & Wellness Hotel, Siófok város villanegyedében, a Balatontól 100 méterre, a centrumtól 900 méterre található, 54 kényelmes kétágyas szobával, 2 deluxe kétágyas szobával és 1 lakosztállyal rendelkezik. A szálloda megfelel a Magyar Szállodaszövetség szállodai minősítő rendszere, a Hotelstars Union által kidolgozott követelményrendszernek.

4 A nyári időszakban felnőttek és gyermekek egyaránt birtokba vehetik a háztól 100 méterre található Balaton-parti RESIDENCE BEACH-et. A szálloda strandja közvetlenül a városi szabad strand mellett, több mint 1000 nm -en terül el. Pázsit borítású PRIVÁT partszakaszon napozóágyak, napernyő, napozóstég biztosítja, hogy ha a tikkasztó hőségben megszomjazik valaki, a Cocktail-Snack Bárban frissítő italokkal gondoskodnak arról, hogy csak a pihenésre koncentrálhassunk.

5 Szolgáltatások A szállodában eltöltött időt egy komplex wellnessközpont teszi még pihentetőbbé, ahol a következő szolgáltatások vehetők igénybe: fedett élménymedencék fitneszterem gyermek medence Kneipp-taposó kül- és beltéri pezsgőfürdő élményzuhany finn szauna masszázscentrum manikűr, pedikűr szolárium

6 Szobák A modern stílusú kétágyas szobák mindegyike 24-28 m2 alapterületű, kényelmesen pótágyazható, balkonos, légkondicionált, LCD TV-vel, széffel, minibárral, és vezetékes ADSL internet csatlakozással felszerelt. A zuhanykabinos fürdőszobákban hajszárítóval, fürdőköntössel teszik még komfortosabbá a pihenést. A kétágyas szobák lehetnek franciaágyasak vagy külön ágyasak. Számos közülük kihúzható, teljes értékű ággyá alakítható pótággyal is rendelkezik, amelyek segítségével akár három felnőtt illetve nagyobb gyermekkel érkező családok számára is kényelmes elhelyezést tudnak biztosítani. A legkisebbek gondtalan pihenését kívánságára rácsos babaággyal vagy utazóággyal, babakáddal, cumisüveg melegítővel valamint az étteremben, etetőszék biztosításával teszik teljessé.

7

8

9


Letölteni ppt "2356-19 Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések