Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Törzsutas program.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Törzsutas program."— Előadás másolata:

1 Törzsutas program

2 Törzsutas program/Törzsutas kártya
A törzsutaskártya program keretében Ön számos szolgáltatást vehet igénybe, és akár 20%-os kedvezményt is kaphat! Kártyaigénylés feltétele: 3/NUR Neckermann Kft. által szervezett/ úton való részvétel. Az igényléshez küldje el utolsó utazásának 8 számjegyű foglalási számát /TN szán / a címre.

3 Neckermann törzsutas kártya

4 Törzsutas program = kedvezmény
A program keretén belül törzsutasaink a kártya felmutatásával az alábbi kedvezményekre és szolgáltatásokra jogosulnak: Neckermann Utazási Iroda • Különböző mértékű kedvezményeket a fakultatív programokból,kirándulásokból.

5 • Különleges ajánlatainkat, kedvezményes utazásokat és LastMinute ajánlatokat címére eljuttatjuk, így ha eddig még nem tette meg, kérjük, hogy küldje el az címét és a kártyán szereplő azonosító számot a címre. • Új katalógusainkat, a megjelenést követően postázzuk.

6 Példák törzsutas programokra
  Török Riviéra Törzsutas-kártya tulajdonosa 20% kedvezményt kap a fakultatív programok árából.  Egyiptom A kártyatulajdonos részére 5% kedvezmény , minden fakultatív program árából ( kivéve amelyek belső repülőjárattal, vagy extra éjszakai szállással vannak ).

7 Példa törzsutas programra
Teneriffa A kártyatulajdonos részére 10% kedvezmény , minden fakultatív program árából. ( kivéve La Gomera )

8 Germanwings Légitársaság törzsutasprogramja
A Germanwings Légitársaság az Európában működő diszkont légitársaságok között elsőként vezette be internet alapú törzsutas-programját.

9 Boomerang Club A hűségprogram kedvez a Légitársaság törzsutasainak: a programban résztvevők már 8 oda-vissza útra szóló, illetve 16 egyirányú repülőjegy vásárlásával ajándék jegyet kapnak. A Boomerang Clubot kizárólag a Légitársaság honlapján, a weboldalon keresztül lehet igénybe venni, angol és német nyelven.

10 Vista törzsutas program
Számtalan kedvezmény és ajándék várja! Már egy utazás után 5% kedvezményre jogosító kártyát adunk ajándékba, amit minden a Vista által szervezett útra igénybe vehet.

11 Vista 2. A második utat követõen egy névreszóló Vista Útlevelet állítunk ki Önnek, amelyben utazásai során pontokat gyûjthet, és ezeket késõbb ajándékokra vagy további kedvezményekre válthatja be. A programban részt vesz minden október 1. u


Letölteni ppt "Törzsutas program."

Hasonló előadás


Google Hirdetések