Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Törzsutas program. Törzsutas program/Törzsutas kártya A törzsutaskártya program keretében Ön számos szolgáltatást vehet igénybe, és akár 20%-os kedvezményt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Törzsutas program. Törzsutas program/Törzsutas kártya A törzsutaskártya program keretében Ön számos szolgáltatást vehet igénybe, és akár 20%-os kedvezményt."— Előadás másolata:

1 Törzsutas program

2 Törzsutas program/Törzsutas kártya A törzsutaskártya program keretében Ön számos szolgáltatást vehet igénybe, és akár 20%-os kedvezményt is kaphat! Kártyaigénylés feltétele: 3/NUR Neckermann Kft. által szervezett/ úton való részvétel. Az igényléshez küldje el utolsó utazásának 8 számjegyű foglalási számát /TN szán / a torzsutas@neckermann.hu e-mail címre.

3 Neckermann törzsutas kártya

4 Törzsutas program = kedvezmény A program keretén belül törzsutasaink a kártya felmutatásával az alábbi kedvezményekre és szolgáltatásokra jogosulnak: Neckermann Utazási Iroda Különböző mértékű kedvezményeket a fakultatív programokból,kirándulásokból.

5 Különleges ajánlatainkat, kedvezményes utazásokat és LastMinute ajánlatokat e-mail címére eljuttatjuk, így ha eddig még nem tette meg, kérjük, hogy küldje el az e-mail címét és a kártyán szereplő azonosító számot a torzsutas@neckermann.hu e- mail címre. Új katalógusainkat, a megjelenést követően postázzuk.

6 Példák törzsutas programokra Török Riviéra Törzsutas-kártya tulajdonosa 20% kedvezményt kap a fakultatív programok árából. Egyiptom A kártyatulajdonos részére 5% kedvezmény, minden fakultatív program árából ( kivéve amelyek belső repülőjárattal, vagy extra éjszakai szállással vannak ).

7 Példa törzsutas programra Teneriffa A kártyatulajdonos részére 10% kedvezmény, minden fakultatív program árából. ( kivéve La Gomera )

8 Germanwings Légitársaság törzsutasprogramja A Germanwings Légitársaság az Európában működő diszkont légitársaságok között elsőként vezette be internet alapú törzsutas-programját.

9 Boomerang Club A hűségprogram kedvez a Légitársaság törzsutasainak: a programban résztvevők már 8 oda-vissza útra szóló, illetve 16 egyirányú repülőjegy vásárlásával ajándék jegyet kapnak. A Boomerang Clubot kizárólag a Légitársaság honlapján, a www.germanwings.com weboldalon keresztül lehet igénybe venni, angol és német nyelven. www.germanwings.com

10 Vista törzsutas program Számtalan kedvezmény és ajándék várja! Már egy utazás után 5% kedvezményre jogosító kártyát adunk ajándékba, amit minden a Vista által szervezett útra igénybe vehet.

11 Vista 2. A második utat követõen egy névreszóló Vista Útlevelet állítunk ki Önnek, amelyben utazásai során pontokat gyûjthet, és ezeket késõbb ajándékokra vagy további kedvezményekre válthatja be. A programban részt vesz minden 2008. október 1. u


Letölteni ppt "Törzsutas program. Törzsutas program/Törzsutas kártya A törzsutaskártya program keretében Ön számos szolgáltatást vehet igénybe, és akár 20%-os kedvezményt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések