Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős."— Előadás másolata:

1

2 Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős közepén helyezkedik el. A hotelbe érkezők a sóstói tó mellett tölthetik vakációjukat.

3 Szolgáltatások díjmentes állatparki belépés nem dohányzó szoba és emelet 24 órás portaszolgálat kulturális idegenforgalmi információ díjmentes parkolási lehetőség gyermekbarát szolgáltatások, etetőszék, gyermekágy, játszótér horgászati lehetőség

4 Szobák A **-os szálloda 16 szobával és 2 lakosztállyal várja az oda látogató vendégeket. Minden szoba rendelkezik zuhanyzóval vagy fürdőszobával. 6 db kétágyas alapfelszereltségű szobával rendelkezik, ami TV-vel van ellátva.

5 A kétágyas szobákhoz hűtőszekrény a közös társalgóban található.
A 10 db családi szoba 2+2 ágyas. Televízióval és hűtőszekrénnyel is rendelkeznek. A szobák franciaággyal, kényelmes ülőgarnitúrával vannak ellátva. Szükség esetén pótággyal, illetve gyerekággyal bővíthetőek.

6 A földszinten található a 2 lakosztály.
Mindkettőben franciaágy és kihúzható ülőgarnitúra található. A fürdőszobák sarokkáddal vannak ellátva. A „Fehér Tigris” lakosztály 55 m2-es és saját főzőkonyhával rendelkezik. Ez a lakosztály a konzervatívabb vendégek igényeinek próbálnak megfelelni.

7 A másik lakosztály a „Flamingó” nevet viseli, mely a romantikus hangulatot idézi elő 45 m2-en.
Mindkét lakosztály pótággyal, szükség szerint bővíthető. Legkedvezőbb áron a kétágyas szobákat lehet elérni. A legdrágább szobák a lakosztályok. 3 fő felett a Hotel kedvezményt biztosít.

8 Erdei iskola Az Erdei iskola a Nyíregyházi Állatparkban érhető el. A programokat évszaknak és korosztálynak megfelelően állítják össze. Fő program az állatok megismerése. Kedvezményes szálláshelyet és étkeztetést biztosítanak az ide látogatóknak.

9 Elérhetőségek Címünk: Hotel Dzsungel
4431 Sóstógyógyfürdő, Blaha Lujza sétány 41. Telefon/Fax: 42/ Erdei iskola programok: Webmester: Állatpark honlapja: Megközelítés: SostoZOO_megkozelites.pdf

10 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős."

Hasonló előadás


Google Hirdetések