Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A legjobb agresszív kismalac viccek Készítette: Szabó Gabriella.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A legjobb agresszív kismalac viccek Készítette: Szabó Gabriella."— Előadás másolata:

1 A legjobb agresszív kismalac viccek Készítette: Szabó Gabriella

2 1. Az agresszív kismalac megy az erdőben és meglátja a nyuszikát. Megfog egy palacsintát és hozzávágja. A nyuszika megfordul és megszólal: - Ez szándékos volt? - NEM, LEKVÁROS!

3 2. Az agresszív kismalac vizsgázik, de nem tud semmit. Végül a vizsgabiztos megsajnálja. - Na jól van kismalac, kettessel átengedlek. - NEM MEGYEK!

4 3. Az agresszív kismalac beleesik egy gödörbe. Arra jár egy tündér: - Kismalac, teljesítem három kívánságodat! - MIÉRT CSAK HÁRMAT!?

5 4. Az agresszív kismalac egy fenyőfa ágon üldögél. Arra megy a medve és megkérdezi: - Mit csinálsz itt, kismalac? - Cseresznyét eszek. - De ez egy fenyőfa! - KUSS! HOZTAM MAGAMMAL.

6 5. Az agresszív kismalac biciklizik az erdőben. Éppen a nyuszika előtt teker el, amikor egy hatalmasat esik. A nyuszika odamegy: - Kismalac, nem ütötted meg magad? - KUSS! ÉN ÍGY SZOKTAM LESZÁLLNI.

7 6. Az agresszív kismalac autóbuszon utazik. Egyszer csak jön az ellenőr: - Jegyeket, bérleteket! - NEM KELL!

8 7. Az agresszív kismalacot ébresztgeti az anyukája: - Kismalac... ébredj fel! Mindjárt fél nyolc lesz! - NEM LESZ!

9 8. Az agresszív kismalac nagyon náthás és folyamatosan szipog. Odamegy hozzá a nyuszika és megkérdezi: - Kismalac, nincs zsebkendőd? - VAN, DE NEM ADOK!

10 9. Két agresszív kismalac találkozik az erdőben. - Húzz el innen, TE! - NEM HÚZLAK!

11 10. Az agresszív kismalac találkozik a tündérrel. A tündér megszólítja: - Szia kismalac, ma jó napom van, kívánhatsz egyet! - DÖGÖLJ MEG!

12 11. Az agresszív kismalac beleesik egy gödörbe és nem tud kimászni. Szerencsére éppen arra jön a róka: - Szia kismalac, látom nem tudsz kijönni. Várj, hozok segítséget! - NEM VÁROK!!!

13 12. Az agresszív kismalac bemegy a fagyizóba: - FAGYLALTOT! - Milyet parancsol? - SOK A SZÖVEG!

14 13. Az agresszív kismalac orvoshoz megy. - DOKTOR ÚR, MEGRÚGOTT EGY TEVE! - És hol rúgta meg? - HÁT A SIVATAGBAN, TE HÜLYE!

15 14. Az agresszív kismalac utazik a villamoson. Minden hely foglalt, ő is ül. Mellette áll egy idős néni. - NÉNI, LE SZERETNE ÜLNI? - Ó igen, köszönöm... - NA DE HOVÁ?!

16 15. Az agresszív kismalac rajzol valamit a nyilvános WC falára. Arra jön a farkas: - Mit csinálsz kismalac? - A FALRA FESTEM AZ ÖRDÖGÖT! - Szarva van? - MONDOM FESTVE!!!

17 16. Az agresszív kismalac áthajt a piroson. Megállítja a rendőr: - Kismalac, ez a piros lámpa 5000 forintodba kerül. - NEM KELL!

18 17. Az agresszív kismalac eladóként dolgozik egy üzletben. Belép egy öregasszony és látja hogy az agresszív kismalac nem figyel rá, ezért így szól: - Elnézést kérek! - NEM ÁRULUNK!!!

19 18. Az agresszív kismalac sütögeti az aranyhalat a folyóparton. Odamegy hozzá a tündér: - De hát kismalac, kívánhattál volna hármat! - MÁR MEGVOLT!

20 19. Az agresszív kismalac összefut a tündérrel: - Teljesítem két óhajodat. - VARÁZSOLJ ABBA A FÁBA EGY KIHÚZHATATLAN SZÖGET! - Íme! Mi a második? - HOGY HÚZD KI!

21 20. Az agresszív kismalac beáll a sorba, ahol az akciós szappant árulják: – Tessék, kettőt fizet, hármat kap! Akció! – KÉREK KÉT SZAPPANT! – Tessék és itt a ráadás. – CSAK KETTŐ KELL!

22 21. Az agresszív kismalac utazik a vonaton. Egyszer csak megszólal: - NEM ZAVARJA, HA MAGAMBAN BESZÉLEK? - Természetesen nem. Feleli az egyik utas. - HOZZÁD KI SZÓLT?!

23 22. Az agresszív kismalac iskolában felel. - Kismalac, tudsz nekem mondani 5 afrikai állatot? - 2 OROSZLÁN ÉS 3 ZSIRÁF!

24 23. Az agresszív kismalac kissé ittasan egy lakótelepi háznál megáll és elkezdi rugdosni a falat. Kiszól neki a farkas: - Kismalac ne rugdosd a falat, mert lejön a vakolat! - HÁT JÖJJÖN! LERUGDOSOM ŐT IS!

25 24. Az agresszív kismalac mogyorós csokit majszol. Nyuszikának már csorog a nyála, nem bírja tovább: - Te kismalac! Én még soha nem ettem ilyen csokit. - NEM IS FOGSZ!!!

26 25. Az agresszív kismalac kifogja az aranyhalat, mire az megszólal: - Teljesítem egy óhajodat! - LEGYEN BENNED MINÉL KEVESEBB SZÁLKA!!!

27 26. Az agresszív kismalac a lángososnál. - ADJÁL LÁNGOST!!! - Mivel, kismalac? - MIVEL ÉHES VAGYOK!!!

28 27. Az agresszív kismalac sétál az erdőben és találkozik a tündérrel: - Mivel jó napom van, lehet három kívánságod, kismalac! - JÓ, AKKOR: 1) NÖVESSZ EGY FÁT, AMIT NEM LEHET KISZEDNI! 2) SZÖGEZD IS LE, HOGY SOHA NE LEHESSEN KISZEDNI! 3) SZEDD KI!!

29 28. Az agresszív kismalac elmegy a fogorvoshoz: - DOKTOR ÚR, ÉN IDEGES VAGYOK!! - De miért? - MIT MIÉRT???

30 V É G E


Letölteni ppt "A legjobb agresszív kismalac viccek Készítette: Szabó Gabriella."

Hasonló előadás


Google Hirdetések