Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges. Hatása orvosilag igazolt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges. Hatása orvosilag igazolt."— Előadás másolata:

1 Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges. Hatása orvosilag igazolt.

2 Házassági évforduló Németországból jön haza a feleségéhez, Vilmához egy vendégmunkás, házassági évfordulójuk alkalmából. Hajnalban két rózsával, kissé ittasan beállít. A feleség ajtót nyit, és rámordul: - Hogy vagy képes ilyen későn beállítani két rózsával, mikor nem is a második, hanem a huszonötödik évfordulónk van? Mire a férj: - Vilma, ne a rózsákat számold, hanem a töviseket!

3 A pap becsönget egy házba. A kaputelefonon keresztül kiszól egy női hang: - Te vagy az, angyalkám? A pap mosolyogva visszaszól: - Nem egészen, de ugyanaz a cég... Medve talaj részegen megy hazafele az erdőben. Arra sétál a nyuszika és jól megveri. Másnap a medve elmegy az oroszlánhoz, és megkéri, hogy hívja össze az erdőgyűlést. A gyűlésen az oroszlán ezt kérdi a medvétől: - Te medve mondd csak, hogy emlékszel hogy nézett ki a támadód? Erre a medve: - Csak arra emlékszem, hogy két nagy hegyes valami volt a fején. Na erre a nyuszika odalép a csigához, s így szól: - Vigyázz csiga, szorul a hurok!

4 Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is. Kovács úr a feleségével és az anyósával nyaral Jeruzsálemben. Egyik nap az anyósa hirtelen belázasodik, majd meghal. Egy temetkezési vállalkozó felajánlja, hogy helyben eltemetik az elhunytat. - Nem, köszönöm, inkább hazaszállíttatjuk - hárítja el az ajánlatot Kovács. - De miért? Nagyon szép ceremóniát tudunk szervezni - próbálkozik a temetkezési vállalkozó. - Nézze, uram! Kétezer éve eltemettek itt egy fiatalembert, aki három nap múlva feltámadt. Nem akarok kockáztatni...

5 Pistike a Patikában: - Csókolom, kérek három csomag óvszert különböző méretekben. - Először is, az nem gyereknek való. - Másodszor: jöjjön érte apukád, mert ő tudja, milyen méretre van szüksége -oktatja ki a patikus. - Először is, nem gyereknek kell, hanem gyerek ellen. Másodszor, nem apukámnak, hanem anyukámnak lesz, aki nyaralni megy és nem tudja, milyen méretekre lesz szüksége Két rendőr beszélget: - Mi az ott a kezedben? - Termosz. - Az mire jó? - A hideget hidegen tartja, a meleget pedig melegen! - Király! és mi van benne? - Két gombóc fagyi és egy adag húsleves.

6 Mit csinál a cigány, ha befejezi az egyetemet? - Átmegy egy másik építkezésre. A cigány öt kiló hússal tér haza szokásos élelembeszerző körútjáról. A felesége rögtön ott terem. - Te, aggyá mán egy kis húst, három napja nem ettem! - Először igyá meg egy liter vizet! - megissza. - No, Gazsi most mán ide azt a húst! - Igyál meg először még egy liter vizet. - No most má tényleg aggyá húst! - Ha még egy liter vizet megiszol, adok. - nagy nehezen megissza. - Te Gazsi, én má nem is bírok enni. - Látod, nem is éhes voltál te, hanem szomjas!

7 Honnan tudhatod, hogy Magyarországon dolgozol? Mámorban úszol, ha 2.7 %-os fizetésemelést kapsz. A főnököd nem tudná ellátni a Te munkád. A felső vezetők fizetése magasabb, mint az összes harmadik világbeli ország éves költségvetésének összege. Nyáron is sötét van, mikor munkába ill. munkából mész. Pontosan tudod, hány napot kell még dolgoznod a nyugdíjig. Látsz egy jólöltözött, okos embert és tudod, hogy csak látogató. Az új dolgozó új számítógépet kap, ami mindent megcsinál helyette, míg Te nyugodtan elmehetsz ebédelni, amíg a tiéden elindul a rendszer. Már késésben vagy a feladattal, amit még csak most kaptál meg. Nincs pénz az osztályodon szükséges két ember felvételére, de négy teljes-munkaidős tanácsadót felvesznek a vezérigazgató mellé. Onnan ismered a gyerekeidet, hogy az asztalodon van a fényképük. Miközben olvastad ezt a listát, végig bólogattál.

8 Vidám hetet! Ha szép napot lehet kívánni, akkor vidám hetet is.

9 Amennyiben az előzőek kellőképpen lehengereltek és nevetésre fakasztottak, küldd tovább, hogy mások is mosolyogjanak !


Letölteni ppt "Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges. Hatása orvosilag igazolt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések