Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A fekete macska. A fekete macska gyógyító génje  A fekete macska nem balszerencsét hozhat, hanem egészséget - állítják amerikai kutatók.  Az emberiség.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A fekete macska. A fekete macska gyógyító génje  A fekete macska nem balszerencsét hozhat, hanem egészséget - állítják amerikai kutatók.  Az emberiség."— Előadás másolata:

1 A fekete macska

2 A fekete macska gyógyító génje  A fekete macska nem balszerencsét hozhat, hanem egészséget - állítják amerikai kutatók.  Az emberiség új reménye lehet halálos betegségek elleni küzdelemben a "macskafeketítő" gén, mármint az, amelyik meghatározza az állat szőrszínét.

3

4 Fekete macska vicc Az iskolában a tanár néni megkérdezi a gyerekektől, hogy ki babonás. - Gyerekek, ki fél a fekete macskától? Móricka felugrik a padból: - Hát az egerek!...

5

6 Olasz fekete macskák sötét sorsa  Évente több mint hatvanezer fekete macska tűnik el Olaszországban, a róluk táplált babonák áldozataként. 

7

8 „Minden fekete macska voltaképpen átváltozott boszorkány.” /Edgar Allan Poe/

9

10 Szerencsét hoz a fekete macska  A sötét árnyként lopakodó egérvadászok valóban fenyegető jelenségként tűnnek fel az éjszakában, a fekete macska mégis csak a középkorban kialakult babonák következtében lett boszorkányos, elátkozott teremtmény.

11

12 A fekete macska szőre  A cseremiszek szerint a fekete macska szőre gyógyítja az árpát és az emésztési zavarban szenvedőknek sem árt befalni néhány szőrszálat a sötét bundából.

13 Vége


Letölteni ppt "A fekete macska. A fekete macska gyógyító génje  A fekete macska nem balszerencsét hozhat, hanem egészséget - állítják amerikai kutatók.  Az emberiség."

Hasonló előadás


Google Hirdetések