Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ahogy Winston Churchill mondta: „én eleget sportolok, amikor tornázó barátaim koporsóját viszem a vállamon a temetéseiken” Készítette: Shula Mendelsohn.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ahogy Winston Churchill mondta: „én eleget sportolok, amikor tornázó barátaim koporsóját viszem a vállamon a temetéseiken” Készítette: Shula Mendelsohn."— Előadás másolata:

1

2 Ahogy Winston Churchill mondta: „én eleget sportolok, amikor tornázó barátaim koporsóját viszem a vállamon a temetéseiken” Készítette: Shula Mendelsohn (héberből ford.: Gabi Zeevi) Készítette: Shula Mendelsohn (héberből ford.: Gabi Zeevi)

3 A gyaloglás 10 percet ad hozzá az életedhez. Ez lehetővé teszi, hogy 85 éves korodban 5 további hónapot tölts az elfekvőben havi 5000 dollár befizetése ellenében.

4 A napi edzések eredménye, hogy sokkal egészségesebben fogsz meghalni.

5 A nagymamám 60 éves korában kezdett el napi 5 km-t gyalogolni. Ma 97 éves, és fogalmunk sincs hol a fenébe lehet már...

6 Tavaly 400 dollárt fizettem be egy fitness-szalonba. Egy grammot sem fogytam. Csak most mondták el, hogy el is kellett volna mennem oda.

7 Minden nap korán vagyok kénytelen tornázni, mielőtt az agyam felfogja, mit csinálok.

8 Szeretek nagyon messzire gyalogolni, főleg, ha bizonyos pasasok gyalogolnak utánam.

9 A térdeim megereszkedtek. De sebaj, a hasam eltakarja őket.

10 Ha kedved támad széltében-hosszában bejárni az országot, akkor kezdetnek talán egy kis országot válassz.

11 Az egyetlen dolog, amiért talán mégis tornázni fogok, hogy végre ismét nehéz lihegést halljak az ágyon...


Letölteni ppt "Ahogy Winston Churchill mondta: „én eleget sportolok, amikor tornázó barátaim koporsóját viszem a vállamon a temetéseiken” Készítette: Shula Mendelsohn."

Hasonló előadás


Google Hirdetések