Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A kincskeresés ősi szenvedélye. Mi a geocaching? A geocaching (ejtsd: "geokesing", a görög geo = föld és az angol cache = rejtekhely szavakból) szabadidős.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A kincskeresés ősi szenvedélye. Mi a geocaching? A geocaching (ejtsd: "geokesing", a görög geo = föld és az angol cache = rejtekhely szavakból) szabadidős."— Előadás másolata:

1 A kincskeresés ősi szenvedélye

2 Mi a geocaching? A geocaching (ejtsd: "geokesing", a görög geo = föld és az angol cache = rejtekhely szavakból) szabadidős tevékenység, természetbarát hobbi, játék, mely a kincskeresés ősi szenvedélyére alapozva egyesíti a modern technikát (GPS, Internet) a természetjárással, a turizmussal és az ismeretterjesztéssel.

3 Geocaching menete 1. Regisztrálsz a geocaching.hu-n (ingyenes) 2. Beszerzel egy GPS készüléket. 3. Kiválasztod melyik ládát akarod megkeresni. 4. A láda koordinátáit betáplálod a GPS-be. 5. A láda keresésére indulsz. 6. Megjegyzed a láda kis füzetében található jelszót és beleírod, hogy ott jártál. 7. A jelszót beírod a geocaching.hu-n, és az elismeri, hogy megtaláltad. 8. Kommentálod a keresést, és a ládát. 9. Ha már sok ládát megtaláltál Te is rejthetsz.

4 „ Rengeteg megtalálásra váró „kincses láda” van Magyarországon… Kincses térkép - Magyarország

5 http://www.geocaching.hu Regisztrálj, találj meg minél több kincses ládát!


Letölteni ppt "A kincskeresés ősi szenvedélye. Mi a geocaching? A geocaching (ejtsd: "geokesing", a görög geo = föld és az angol cache = rejtekhely szavakból) szabadidős."

Hasonló előadás


Google Hirdetések