Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

EGY FELESÉG VALLOMÁSAI

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "EGY FELESÉG VALLOMÁSAI"— Előadás másolata:

1 EGY FELESÉG VALLOMÁSAI

2 Az este összeröffentem a barátnőimmel egy kis “megbeszélésre”
Az este összeröffentem a barátnőimmel egy kis “megbeszélésre”. Megígértem a férjemnek, hogy pontban éjféli 12-kor otthon leszek. De a buli túl jól sikerült. Koktél, tánc, még több koktél és az idő elszaladt. Végül hajnali háromra haza is értem, mondanom sem kell.....hullarészegen.

3 Épp becsuktam magam mögött az ajtót, amikor a kurva “kakukkos óra” rákezdte: KAKUKK,...KAKUKK,...KAKUKK. Mivel tudtam hogy a férjem fel fog ébredni a zajra, gyorsan én is rázendítettem..... és kakukkoltam még kilencszer.

4 “Megúsztam egy veszekedést” gondoltam és büszkeséggel eltöltve - eme zseniális ötletért - szép nyugodtan lefeküdtem a férjem mellé. Az utolsó gondolatom elalvás előtt az volt, hogy mennyire okos és fürge eszű vagyok,... még a kritikus pillanatokban is feltalálom magam.

5 Másnap mikor a férjem reggeli közben megkérdezte hány órakor érkeztem haza, lazán válaszoltam hogy pontosan éjféli 12-kor, ahogy megígértem. Nem szólt semmit sőt, még kételkedni sem látszott. Na, ezt megúsztam....CSODÁS!!!....gondoltam...

6 .....mikor megszólalt: Apropó,...ki kéne cserélnünk a kakukkos órát! Igen,....és miért szerelmem? – kérdeztem remegve. Mire ő: - Hááát.... az éjjel felébredtem amikor hármat kakukkolt és a fene tudja hogy miért vagy hogyan, de utána azt kiabálta hogy “BASSZA MEG!!!”...aztán még négyet kakukkolt és

7 ......miután végighányta a folyosót, másik hármat kakukkolt miközben majd megszakadt a röhögéstől. Utána még egy kakukk, majd botladozás közben rálepett a macskára és összetörte a telefonasztalt a nappaliban. Az utolsó kakukkot már melletem az ágyban adta ki magából, aztán egy fingás kíséretében egyszerűen elaludt. Ennyi. Mit szólsz hozzá?


Letölteni ppt "EGY FELESÉG VALLOMÁSAI"

Hasonló előadás


Google Hirdetések