Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé."— Előadás másolata:

1

2 \ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé.

3 Az utasok sétáltak és nézelődtek, lábaikat mozgatták, hogy könnyebben teljen az idő és ne zsibbadjanak.

4 Venancio, miután elég sok sört fogyasztott a fenséges ebéd után, ugy gondolta, hogy már jó lenne ha könnyítene magán, így elindult a férfi W.C. felé.

5 .Amikor odaért azt vette észre, hogy hosszú sor kigyózik a férfi wc elött. Ugyanis ezen a modern gépen külön wc volt a nők részére és külön a férfiak részére.

6 Hosszú várakozás után, ugy döntött, hogy megkéri a légiutas kisérőt, hogy engedje meg, hogy használja a női wc-t.

7 A légiutas kisérő, látván, hogy már nagyon szoros az utas helyzete, megengedte, azzal a feltétellel, hogy ha megigéri, hogy ugy végzi el a kis dolgát, hogy le ül a wc-re, és hogy a jobb kezinél lévő karon elhelyezett négy gombhoz nem nyul hozzá.

8 SLA SSASTARAT Venancio, hálásan megigérte, hogy abszolut semmihez nem fog nyulni. De, miután elvégezte dolgát kiváncsian kezdte tanulmányozni a négy gombot.

9 SLA SSA STA RAT Amikor már nem tudta a kiváncsiságát legyőzni, hogy mire is szolgál a négy gomb, megnyomta az első gombot SLA (automata tisztitó rendszer). Egy kellemes, langyos vízsugarat érzett az intim testrészénél, és akkor azt gondolta, hogy most érti meg miért szeretnek a nők ilyen sok időt tölteni a wc-n.

10 Ezután megnyomta az SSA (automata szárító) gombot, és döbbenettel érezte, hogy egy kellemes, langyos levegő sugár az intim testrészét szárítja.

11 Amikor megnyomta az utolsó előtti gombot, STA (automata púderező) érezte, hogy az egész teste libabőrös lesz, attól az érzéstől, hogy egy finom pamacs megérinti intim testészét és bepúderozza egy illatos púderrel.

12 Utoljára nyomta meg a RAT gombot, és…minden külső jel megszakadt a világgal. Amikor felébredt, nem tudta hol van, hány óra és azt sem hogyan került oda.

13 Oda jött egy nővérke, és mondta neki, hogy most már minden veszélyen kívül van, és minden hiányt pótoltak.

14 Akkor Venancio azt kérdi: nagy balesetet szenvedett a gép? Erre a nővérke azt mondta: nem Uram, a gép szerencsésen landolt. Akkor mi történt kérdi Venancio?

15 Uram, ön megnyomta a RAT gombot (automata tampon kiszedő). Az ön fütyije egy dobozkában van a párnája alatt.


Letölteni ppt "\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé."

Hasonló előadás


Google Hirdetések