Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba."— Előadás másolata:

1 Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.

2 –Amikor odaérnek, azt mondja Szent Péter - "Itt csak egy dolgot nem szabad elfelejteni: Ne lépjetek a kiskacsákra." Bemennek a mennyországba, és persze tele van kiskacsákkal. Majdnem lehetetlen nem lépni rájuk. Hiába próbálnak nem rájuk lépni,

3 az elsõ nõ véletlenül rálép egy kiskacsára. Jön Szent Péter egy borzalmasan ronda hapsival. Összebilincseli õket és azt mondja: "A büntetés, amiért ráléptél a kiskacsára az, hogy örökre ezzel a ronda hapsival kell bilincselve lenned."

4 A következõ napon a második nõ is véletlenül rálép egy kiskacsára, és megint jön Szent Péter, hoz magával egy másik nagyon ronda hapsit. Összebilincseli õket es ugyanúgy meg van a második nõ lepõdve, mint az elsõ. A harmadik nõ ezt mind végignézte, és õ nem akarta, hogy vele is ez történjen,

5 úgyhogy nagyon óvatosan járkált. Figyelt nagyon, hogy nehogy rálépjen egy kiskacsára, nehogy a ronda hapsit hozza neki is Szent Péter. Hónapok elteltek úgy, hogy nem lépett kiskacsára, egy szép napon jön Szent Péter és hoz neki egy gyönyörû szép férfit. Hosszú szempillákkal, magas és nagyon jó testû férfi.

6 Szent Péter összebilincseli õket egy szó nélkül.

7 A boldog nõ mondja: " Kíváncsi vagyok, mit tehettem, hogy hozzám bilincseltek téged örökre?" A hapsi azt mondja neki: " Én nem tudom, te mit csináltál, de én ráléptem egy kiskacsára!"


Letölteni ppt "Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba."

Hasonló előadás


Google Hirdetések