Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Olvasóvá nevelő program Tervek, remények. A hangos felolvasás haszna  lélektanilag, a gyerek személyes fejlődésére  kulturálisan, az anyanyelv szinte.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Olvasóvá nevelő program Tervek, remények. A hangos felolvasás haszna  lélektanilag, a gyerek személyes fejlődésére  kulturálisan, az anyanyelv szinte."— Előadás másolata:

1 Olvasóvá nevelő program Tervek, remények

2 A hangos felolvasás haszna  lélektanilag, a gyerek személyes fejlődésére  kulturálisan, az anyanyelv szinte észrevétlenül beszivárog  akinek felolvasnak könnyebben válik is olvasóvá, mint akinek nem.

3 Ezért OLVASSON FEL GYERMEKÉNEK MINDEN NAP 20 PERCEN KERESZTÜL!

4 Felolvasó-programok  Nonstop felolvasások (1997. Terézvárosi Gyermekkönyvtár- Arany János Általános Iskola, Zalaegerszeg, március 7.)  Felolvasó délutánok  Olvasókörök

5 Mitől más/jobb a lengyel minta?  Feltalálták a … Az egész lengyel média, közszolgálati és kereskedelmi, elektronikus és írott, Jobb és baloldali, odaállt az esemény mellé, mint médiatámogató vagy szponzor.

6 A rádió, a televízió és a könyvkiadók egyaránt fontosnak tekintették; a hangoskönyv divatja nyilvánvalóvá teszi, hogy erre, vagyis a TÖRTÉNETRE és az EMBERI HANGRA van igény.

7 Olvasóvá nevelés itthon  Összefogással  A szervezést egy független, erre a célra létrehozott alapítvány bonyolítaná. (függetlenség + profizmus)  Találjunk közös nevet, programot, adjunk ötleteket egymásnak, kezdjük el a szervezést

8 www.ibby.hu


Letölteni ppt "Olvasóvá nevelő program Tervek, remények. A hangos felolvasás haszna  lélektanilag, a gyerek személyes fejlődésére  kulturálisan, az anyanyelv szinte."

Hasonló előadás


Google Hirdetések